HB Logistiek: hét transportbedrijf in Eindhoven

Heb je transport in Eindhoven dat vervoert moet worden? Wij van HB Logistiek zorgen ervoor dat jouw transportopdracht snel en veilig op de juiste bestemming wordt afgeleverd. Wij beschikken over een ruim wagenpark, met meerdere voertuigen. Dit maakt het voor ons als transportbedrijf Eindhoven mogelijk elk transport te leveren: of het nu gaat om een klein pakket of een grote lading in zowel binnen- als buitenland. HB Logistiek helpt je bij het vervoeren van je transport in Eindhoven.

Waarom kiezen voor een transportbedrijf Eindhoven?

Hb Logistiek is een ervaren allround transportbedrijf gevestigd rondom Eindhoven. Wij richten ons op onze klanten en hun wensen. Voor elk transport zijn we dan ook op zoek naar de beste transportmogelijkheid passende bij je wensen en het soort transport. Wij bieden daarom niet alleen diverse koeriersopdrachten aan zoals, klein transport, spoedtransport, just in time delivery en webshop distributie, maar leveren ook transport op maat. Hierdoor is onze service ruimer dan andere transportbedrijven in Eindhoven. Door ons uitgebreid opgebouwde netwerk zijn we altijd in staat om je te helpen bij het vervoeren van transporten uit Eindhoven naar zowel nationale als internationale bestemmingen.

HB Logistiek voor een veilig transport van en naar Eindhoven

Hb Logistiek is hét transportbedrijf voor al je goederenvervoer. Wij hechten waarde aan onze service en het wederzijds vertrouwen tussen ons en onze klanten. Persoonlijk contact en bereikbaarheid is voor ons dan ook van het grootste belang. Daarom zijn we 24/7 bereikbaar en staan we dag en nacht klaar om jouw transport veilig, op tijd en efficiënt te vervoeren. Door samen in gesprek te gaan, komen wij tot een passend transportvervoer wat aansluit op je verwachtingen. Of je nu eenmalig gebruik wilt maken van onze diensten of een transportbedrijf voor langere tijd zoekt, we denken niet in kaders maar zoeken altijd naar het beste vervoer voor je transport. Elke dag zijn we bezig om onze diensten te verbeteren om een nog beter transportvervoer aan jou te kunnen aanbieden.

Transportbedrijven regio Eindhoven: waarom HB Logistiek de juiste keuze is

Er zijn diverse transportbedrijven Eindhoven te vinden. Het kiezen van een transportbedrijf in Eindhoven is een belangrijke keuze, aangezien het uitleveren van transportvervoer gebouwd is op vertrouwen. Wij vinden het belangrijk dat je kunt geloven in de uitvoering van onze diensten en de waarden waar wij als HB Logistiek voor staan. Wanneer je nog vragen hebt over onze diensten of benieuwd bent wat wij voor je kunnen betekenen, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op