Pakket bezorgen? Raadpleeg HB Logistiek!

Door middel van een uitgebreid scala aan koeriersdiensten draagt HB Logistiek zorg voor het bezorgen van pakketten op zowel nationaal als internationaal niveau. HB Logistiek staat er om bekend om na ontvangst of bij ophalen de pakketten weer zo snel mogelijk te bezorgen bij de uiteindelijke ontvanger. Door middel van een snelle en efficiënte afhandeling zorgen wij als koeriersbedrijf ervoor dat een pakket bezorgen snel en deskundig gebeurd. Mede dankzij onze jarenlange ervaring en onze kennis met betrekking tot tijdbesparende routes wordt dit alles moeiteloos gerealiseerd. Klein transport of palletgoederen, alles kan door ons bezorgd worden!

Pakket bezorgen waar én wanneer je maar wilt

Soms loop je met het verzenden via reguliere post aan tegen een beperkte levering. Schakel je HB Logistiek in, dan zitten er geen grenzen aan de levering wanneer dit binnen Europa is. Wij staan 24/7 voor onze klanten klaar en beschikken over een groot wagenpark en een breed netwerk. Wat betekent dit voor jou als klant? 

 • Pakket bezorgen op zaterdag, zondag en maandag
  Het voordeel is dat wanneer je HB Logistiek in zet, levering op iedere gewenste dag mogelijk is. Dus wil je je pakket bezorgen op maandag, je pakket bezorgen op zondag of je pakket bezorgen op zaterdag? Geen enkel probleem, HB Logistiek regelt het voor je.
 • Pakket dezelfde dag bezorgen
  Bedenk je je vandaag dat dat ene pakketje vandaag nog verstuurd had moeten worden? Geen zorgen, HB Logistiek is hier to serve! Het is voor ons geen probleem om het pakket dezelfde dag te bezorgen. Bel ons op en wij zorgen dat je vandaag nog van je pakketje (en kopzorgen) verlost bent.
 • Pakket bezorgen binnen 24 uur
  Ook wanneer je een pakket wilt bezorgen binnen 24 uur zit je bij ons aan het juiste adres. Wij doen aan next day delivery. Geef telefonisch of per mail je zending aan ons door en binnen 24 uur is het pakket op de plek van bestemming.
 • Pakket bezorgen op speciale (feest-) dagen
  HB Logistiek is altijd in beweging. Wil je pakket bezorgen op 1 januari, je pakket bezorgen op 24 december, je pakket bezorgen op oudjaarsdag of je pakket bezorgen goede vrijdag? Bel ons op en wij staan voor je klaar.
 • Pakketbezorger flat
  Heb je een pakketje dat afgeleverd moet worden in een flat op 6 hoog? Geen enkel probleem, onze koeriers fungeren ook als pakketbezorger voor een flat. Al onze koeriers zijn in een goede conditie en brengen met geen enkele moeite jouw pakket naar 6 hoog.
 • Vertrouwelijk bezorgen
  Heb je te maken met een pakket dat geheel vertrouwelijk verzonden dient te worden? Maak dan gebruik van een aangetekende verzending. Bij deze vorm dient de ontvanger van de zending een bevestiging te geven zodra het pakket wordt geleverd. Verder heb je hierbij meer zekerheid dat de levering bij de juiste persoon terecht komt.

Experts in pakket spoedservice

Handelen waar spoed bij geboden is, daar zijn wij experts in, ook met onze (pakket-)spoedservice. Mocht je als pretpark bijvoorbeeld een onderdeel missen van een attractie, dan regelen wij dat het onderdeel vandaag nog wordt opgehaald en eventueel ook vandaag nog geplaatst wordt. Maar ook als je als bedrijf een bezorgdienst heeft en deze wilt uitbesteden, kun je bij ons terecht. Dit kan incidenteel wanneer het om een of andere reden niet lukt het pakket te bezorgen of periodiek. We kunnen tegen een scherp tarief bestellingen van bijvoorbeeld lokale bloemisten, bakkerijen en slagers bezorgen. Zo bezorgen wij onder andere ook voor de Leen Bakker in Weert.

Pakket bezorgen met onze pakket spoedservice? Neem contact met ons op!

Heb jij behoefte aan meer informatie omtrent het versturen van pakketten? Of loop je tegen andere vraagstukken aan na het bezoeken van onze website? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. HB Logistiek zal jouw vraag op een snelle en correct wijze behandelen.


 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op