Apotheek koerier

Zodra het vervoer van medicijnen of andere medische hulpmiddelen betreft, wil je logischerwijs een betrouwbare apotheek koerier. HB Logistiek is uiterst flexibel en dankzij onze enorme ervaring weten de transporteurs als geen ander waar ze zoal rekening mee dienen te houden omtrent deze vorm van transport. HB Logistiek staat garant voor de zorg die jij verdient! Zo staan onze transporteurs garant voor het snel en bovendien veilig afleveren van medicijnen of medische hulpmiddelen op de daarvoor afgesproken tijd en locatie. Meer weten? Lees dan verder!

HB Logistiek – koerier voor de apotheek

HB Logistiek hecht enorm veel waarde aan betrouwbaarheid. Dit in combinatie met de andere eigenschappen van HB Logistiek maakt haar dé koerier voor de apotheek. Of het nu gaat om reguliere zendingen of zendingen waarbij spoed van belang is, HB Logistiek biedt dezelfde kwaliteit en toewijding. Ook op het gebied van internationale zendingen zijn er diverse mogelijkheden bij HB Logistiek. Zo zijn we met ons internationaal transport veelvuldig te vinden in landen als Luxemburg, België, Duitsland en Frankrijk.

Apotheek koerier Weert gezocht? Kom in contact!

Apotheek koerier gezocht? Voor de afhandeling van het vervoer van medicijnen of andere medische hulpstukken die met spoed bezorgd dienen te worden, kan onze koeriersdienst uitkomst bieden. Onze koerier zorgt ervoor dat de medicijnen snel en zonder oponthoud op de plaats van bestemming geleverd zullen worden. Onze koeriers zijn gedurende 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar voor jouw zendingen binnen zowel Nederland als Europa.

Meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot de apotheek koerier en onze koeriersdienst? Neem dan contact met ons op. Dit is mogelijk per telefoon: +31 (0)495 769 063 of per mail: info@hblogistiek.nl. Ook is er de mogelijkheid om een vraag in te dienen via onze online contactpagina. HB Logistiek zal vervolgens proberen om zo snel mogelijk te reageren op jouw vraag. Kom vandaag nog in contact!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op