Pallet vervoer

Bij pallet vervoer is er sprake van vervoer door middel van pallets. Het maakt hierbij niet per definitie uit of het gaat om slechts één pallet of een complete lading. Er is sprake van pallet vervoer zodra er gebruik wordt gemaakt van pallets. Kenmerkend aan deze vorm van vervoer zijn de grote hoeveelheden die gebruikt worden bij het vervoer. Met name wanneer je beschikt over producten die groot, kwetsbaar of erg zwaar zijn is het gebruikmaken van palletvervoer een goede keuze.

Bespaar met goedkoop pallet vervoer!

Wanneer je meerdere pakketten naar hetzelfde adres dient te versturen is het verstandig om hierbij gebruik te maken van goedkoop palletvervoer. Je vervoert dan namelijk meerdere pakketten in één keer. Alleen al vanwege het financieel oogpunt is dit een interessante optie. Met name wanneer je dus meerdere pakketten in één keer dient te verzenden is het voordeliger om gebruik te maken van een pallet. Het tarief dat gerekend wordt bij pallet vervoer varieert daarnaast tevens per pallet die gebruikt wordt en de hoeveelheid gewicht die vervoerd dient te worden.

Eisen met betrekking tot gewicht

In Nederland geldt dat een pallet maximaal 1000 kg aan gewicht mag worden geladen. Daarnaast mogen afzonderlijke pakketten niet meer wegen dan 31,5 kg. Wanneer dit wél het geval is, worden deze automatisch per pallet getransporteerd. De maximale hoeveelheid gewicht waar gebruik gemaakt van wordt is deels afhankelijk van de vervoerder en ons wagenpark. Zodoende kan geconcludeerd worden dat pallet vervoer valt te onderscheiden in tal van verschillende soorten en maten. HB Logistiek doet er alles aan om ook betreffende palletvervoer aan al jouw wensen en behoeften te voldoen.

Meer weten over palletvervoer? Neem contact met ons op!

Het uitgebreide wagenpark van HB Logistiek maakt het mogelijk om ook in het geval van goedkoop palletvervoer gebruik te maken van ons uitgebreide aanbod aan diensten. Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden op het gebied van pallet vervoer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door middel van onze contactpagina!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op