Deur tot deur levering

Eén van de vele service aspecten waarin HB Logistiek voorziet is het realiseren van deur tot deur levering. Deze leveringsvorm is ideaal wanneer je te maken hebt met tijdnood en zodoende geen tijd hebt om je pakket zelf op te halen. Ook kun je gebruikmaken van de deur tot deur levering wanneer je niet beschikt over een aanhangwagen en grote of zware producten dient te vervoeren. Dankzij de kenmerkende en snelle werkwijze van HB Logistiek ben je verzekerd van een optimale afhandeling van jouw levering.

Eindeloos gemak met een deur tot deur levering

Heb jij net dé perfecte tafel voor je woonkamer gekocht maar vraag je je tegelijkertijd af hoe je diezelfde tafel ooit in je woonkamer gaat krijgen? Niet getreurd. Maak gebruik van de deur tot deur levering van HB Logistiek. Ideaal wanneer je grote of zware producten thuis geleverd wilt hebben. Denk bijvoorbeeld ook aan een verhuizing. HB Logistiek haalt het te vervoeren product op en we leveren het product vervolgens tot aan de deur. Zodoende hoef je geen onnodige kosten te maken voor het mogelijke huren van een aanhangwagen. Dankzij ons uitgebreide wagenpark kunnen we voor vrijwel iedere verzending geraadpleegd worden. Dus heb je een koerier nodig voor een deur tot deur levering? Kies voor HB Logistiek.

Heb jij interesse?

Heb jij interesse in het gebruikmaken van levering door HB Logistiek? Of wil jij simpelweg gewoon meer weten en in contact komen met HB Logistiek? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactpagina op onze website. Dit is geheel vrijblijvend. Wij horen graag wat we voor jou kunnen betekenen! Iedere levering wordt door ons gezien als een nieuwe uitdaging.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op