Koerier internationaal

Ben jij op zoek naar een koerier die internationaal levert? Maak dan kennis met deze snelle en betrouwbare koeriersdienst. Wij zorgen ervoor dat jouw internationale en regionale zending tijdig op de eindbestemming worden afgeleverd door onze internationale koeriers.

Uitgebreide service koeriersbedrijf

Onze koeriersdienst levert internationaal. Dit houdt in dat er ook rekening gehouden dient te worden met diverse formaliteiten bij onder andere de douane. Wij kunnen als internationaal koerier deze formaliteiten voor jou afhandelen, zowel aan de grens als vooraf. Vaak dient er namelijk, voorafgaand aan de grensovergang, al papierwerk in orde te zijn gemaakt. Deze exacte regeling hangt natuurlijk wel af van het soort transport dat je raadpleegt. Dankzij de kennis en ervaring zijn wij in staat om jouw complete zorgen uit handen te kunnen nemen. Vertel ons dus gerust waar je naar op zoek bent. De kans is erg groot dat we jou verder kunnen helpen.

Vervoer op maat

Zoals reeds gezegd kunnen wij aan iedere logistieke voldoen. Dit houdt in dat wij ook het vervoer op maat kunnen verzorgen. Beschik jij over een grote lading pallets, of belangrijke documenten die je graag vervoerd wilt hebben? Kortom, heb jij behoefte aan speciaal transport of lengtevervoer? Dan nemen wij graag jouw zorgen uit handen. Dankzij onze korte lijnen met betrouwbare vervoerspartners, kun je rekenen op een snelle en betrouwbare service. Bovendien is het ook mogelijk om transport uit te voeren met jouw eigen vracht- of aanhangwagen.

HB Logistiek denkt graag met je mee om tot een passende oplossing te komen. Bel ons dus gerust en maak jouw logistieke problemen kenbaar bij ons. Het telefoonnummer waarop je ons kunt bereiken is: +31 (0)495 769 06. Je kunt er ook voor kiezen om een bericht achter te laten via het contactformulier. We zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op