HB Logistiek een allround bezorgdienst

De koeriers van HB Logistiek zijn jóuw bezorger. Wij zetten onze koeriers in als onder andere pakketbezorgers en postbezorgers. We staan bekend om onze snelle bezorging, we laten onze koerier zo snel mogelijk, nadat jij je zending hebt aangemeld, het pakket of poststuk bij je ophalen. Door de jarenlange ervaring van onze koeriers, weten zij moeiteloos de kortste route te kiezen waardoor jouw zending zo snel mogelijk op de juiste plek arriveert.

Een betrouwbare en snelle bezorgdienst

Of je nou op zoek bent naar een pakketbezorger, postbezorgers of een ander soort bezorger zoekt, wij kunnen je gegarandeerd helpen. Bij het versturen van post of pakketten via de reguliere post kun je soms tegen beperkingen aanlopen. Onder andere de levering, dus wanneer je pakket of poststuk wordt bezorgd. Kies je voor HB Logistiek, dan heb je deze beperking niet. Wij bezorgen zowel regionaal als (inter) nationaal. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar en bieden we diverse leveringen aan. Zo kun je bij ons kiezen voor next day delivery, same day delivery, overnight delivery en just in time delivery.

Kies voor een betrouwbare bezorger

Er zijn ontzettend veel koeriersdiensten en bezorgbedrijven op de markt.
Waarom zou je voor ons kiezen?

  • We hebben een breed scala aan diensten en leveren daarnaast ook maatwerk. Er is dus een hele grote kans dat wij precies dát kunnen leveren wat je nodig hebt.
  • We werken alleen met vakbekwame en gemotiveerde koeriers, die fungeren als jouw visitekaartje en dit met de grootste zorg en verantwoordelijkheid uitvoeren.
  • We hebben een uitgebreid netwerk om in te zetten en kennen het (inter) nationale wegennet op onze duim.
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9,2. Wat laat zien dat ze tevreden zijn met onze geleverden diensten.

Wat wij zien als onze kracht is onze toewijding en passie. Wij hebben echt passie voor het koeriersvak en willen dan ook echt in dienst van jou werken. Daarom is eigenlijk bijna alles mogelijk op het gebied van transport. Een voorbeeld is onze case.

Met spoed op zoek naar pakketbezorgers en postbezorgers?

Wij zijn experts daar waar spoed gevraagd wordt. Kies dus voor HB Logistiek als je zoekt naar een bezorgdienst die super snel kan leveren zonder verlies van kwaliteit. Je kunt onze koeriers incidenteel inzetten of op periodieke basis. Wij zijn er voor jou!

Neem gerust contact met ons op bij vragen of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op