Koerierservices Zuid-Oost Limburg door HB Logistiek

HB Logistiek is een allround transportbedrijf voor koerierservices en goederenvervoer in Weert, Limburg. Met onze jarenlange ervaring, flexibele dienstverlening en moderne wagenpark zijn wij jouw partner in diverse koerierservices van en naar de Benelux, Duitsland en andere Europese landen. Dus, ben jij op zoek naar een flexibel koeriersbedrijf in regio Zuid-Oost die betrouwbaar, veilig en snel jouw goederen vervoert? Dan ben je op zoek naar HB Logistiek.

Onze koerierservices: vanuit Weert naar diverse Europese landen

Wij bieden bedrijven een divers aanbod aan koerierservices; van spoedzendingen tot allround totaaloplossingen in het binnen- en buitenland. Wij zorgen ervoor dat wij jouw goederen snel, flexibel, betrouwbaar en veilig verzenden. HB Logistiek heeft jarenlange ervaring in het verzenden van allerlei pakketten, zoals pallets, klein transport, documenten, ADR-transport, kerstpakketten, speciaal transport, zwaar transport en cargo export.

Wij zetten onze jarenlange ervaring, uitgebreid netwerk vakbekwame koeriers op een flexibele wijze in om jou een optimaal passende koerier service te bieden. Je kunt HB Logistiek inzetten voor onder meer de volgende koerierservices:

Next day delivery: voor regionale, nationale en internationale zendingen die niet veel urgentie hebben, maar wel de volgende dag afgeleverd moeten worden. Een van onze betrouwbare en kundige koeriers komt vanuit Weert, Limburg jouw zending bij jou ophalen en levert deze de volgende dag.
Overnight delivery: voor zendingen die de volgende ochtend bezorgd moeten worden. Je kunt ons 24/7 bereiken voor het ophalen van de goederen. Wij leveren de zending de volgende ochtend tussen 08:00 en 16:00.
Spoedzendingen: voor zendingen waar veel spoed achter zit. Neem 24/7 contact met ons op voor het vervoeren van spoedzendingen. Wij halen de zending meteen op vanuit regio Zuid-Oost (Weert, Limburg) zonder tussenkomst van andere zendingen en bezorgen jouw zending direct. Wij streven ernaar om binnen een uur bij jou voor de deur te staan.
Just in time delivery: voor zendingen die op een bepaald tijdstip moeten worden bezorgd. Wij leveren jouw zending accuraat op het juiste tijdstip.
Kerstpakketten bezorgen: voor het betrouwbaar bezorgen van kerstpakketten. Jij kunt rekenen op een betrouwbare en snelle levering van jouw kerstpakketten in Nederland en het buitenland.
ADR / Gevaarlijke stoffen: voor veilige verzendingen van gevaarlijke stoffen (ADR). Onze koeriers zijn op de hoogte van de regelgeving en wetten omtrent ADR en zijn ervaren in het veilig en betrouwbaar vervoeren van gevaarlijke stoffen.

Totaaloplossing voor bedrijven

De initiatiefnemers achter HB Logistiek hebben meer dan 20 jaar ervaring binnen de koerier- en transportbranche. Deze ervaring, de netwerken die wij hebben opgebouwd en de expertise van onze kundige koeriers zetten wij in om jou te voorzien van een flexibele en betrouwbare totaaloplossing.

HB Logistiek biedt bedrijven een totale logistieke koerier service in Zuid-Oost Nederland, waarmee je zendingen door ons kunt laten beheren, opslaan en distribueren. Bovendien kunnen wij je compleet ontzorgen door ook een ophaal- of afgiftepunt voor je in te richten. Deze oplossing bieden wij vanuit Limburg, Nederland zowel tijdelijk als voor een langere tijd aan bedrijven met webshops.

Maatwerk koerierservices vanuit Limburg (Weert)

Wij onderscheiden ons met onze flexibele en accurate maatwerk koerierservices. Wij spelen flexibel en effectief in op jouw vraag en bieden je een passende oplossing op maat. Bij de keuze voor de meest geschikte koerierservice staan jouw wensen altijd centraal.

Wij kunnen allerlei goederen, pallets en documenten leveren, met of zonder spoed. Bij maatwerk koerierservices kun je rekenen op helder en persoonlijk contact en een passende oplossing via HB Logistiek of ons uitgebreide netwerk. Deze service bieden wij natuurlijk tegen een scherpe prijs.

Je kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken voor een maatwerk koerier service in Zuid-Oost Nederland.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat HB Logistiek voor jouw bedrijf kan betekenen? Voor al je regionale, nationale en internationale koerierservices in Weert, Limburg kun je 24/7 vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier, de telefoon of e-mail. Voor vragen met spoed adviseren wij om te bellen.

 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op