Pallet transport: HB logistiek is jouw vervoerder

HB Logistiek is jouw logistieke partner wanneer je zoekt naar een manier om je pallet transport te laten uitvoeren. Het maakt daarbij niet uit of je 1 pallet wilt verzenden of een complete lading. We hebben een uitgebreid netwerk wat er voor zorgt dat wij vanuit Limburg in heel Nederland kunnen bezorgen en afleveren. Wij beschikken ook over vervoer met een laadklep, dit maakt het mogelijk om ook pallets met een zwaar gewicht te vervoeren.

Pallettransport door heel Europa

Pallets zijn goed inzetbaar wanneer je een grotere hoeveelheid goederen wilt vervoeren. HB Logistiek is jouw vervoerder als het gaat om pallettransport. We zorgen er voor dat de pallets op accurate en snelle wijze op de plaats van bestemming worden afgeleverd, maar kunnen ook pallets ophalen. Ons pallet transport reikt van de Benelux, Duitsland tot heel Europa.

HB Logistiek voor efficiënte oplossingen

Wat betreft transport vraagstukken, denken wij graag met je mee. Onze marktkennis en netwerk stelt ons in staat om aan (bijna) alle aanvragen te voldoen. Je kunt jouw zending met een gerust hart aan ons overdragen: we beschikken over alle NIWO vergunningen die nodig zijn voor vrachtvervoer. Daarbij zijn onze koeriers secuur, betrouwbaar en respresentatief. Wanneer je kiest voor HB Logistiek, kies je voor een toegewijd koeriersbedrijf die jou stiptheid garanderen.

We adviseren je graag, ook op het gebied van pallet transport. Neem dus gerust contact met ons op! We lopen je wensen door en bieden je een passende oplossing voor je zending.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op