Koerierswerk uitgevoerd in de regio

Hb Logistiek is gevestigd in Limburg. Ons wagenpark ligt in Weert en vanuit daar kunnen we in de regio binnen 30 minuten ons koerierswerk voor je uitvoeren. Onze koeriers opdrachten reiken verder dan alleen regionaal, we werken in de gehele Benelux alsook internationaal. Ben je op zoek naar een koerier Eindhoven, koerier Limburg, koerier Weert? Neem dan zeker even contact met ons op.

Een divers aanbod aan koeriersopdrachten

Ons koerierswerk is erg breed en reikt ver. Wij durven onszelf experts in maatwerk te noemen. We beschikken over een heel groot netwerk met betrouwbare vervoerders en hebben korte lijnen met onze partners. Welke koeriersopdrachten we ook binnen krijgen, wij willen hoe dan ook maatwerk en kwaliteit leveren. Zo kun je bij ons terecht voor express zendingen, spoedopdrachten, next day delivery, webshop distributie, pallet transport maar ook klein transport zoals het verzenden van een vertrouwelijk document. Het is allemaal mogelijk, vraag vrijblijvend een offerte aan.

Koerier kosten

Er zijn tegenwoordig heel veel koeriers te vinden. Wij van HB Logistiek leveren geen standaardprijzen. Met onze koerier kosten kijken wij naar de kenmerken van hetgeen dat je wilt verzenden en op basis daarvan kijken we welke andere eisen en wensen je hebt. Zo kijken we naar de bestemming en het tijdstip waar binnen je je zending bezorgd wilt hebben. Wil je weten wat de koerier kosten voor jou zijn? Eén telefoontje geeft je het antwoord.

No nonsense

Bij HB Logistiek krijg je met een belletje of mailtje een duidelijk en helder antwoord. We draaien nergens om heen en zijn straight to the point. Bij ons is afspraak afspraak. Wij doen niet moeilijk, wij willen leveren. Wij denken in oplossingen en lossen vanuit gedrevenheid met passie jouw problemen op!

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van HB Logistiek als koeriersbedrijf voor jou.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op