Spoedkoerier nodig

HB Logistiek zet zijn representatieve, betrouwbare en verantwoordelijke spoedkoeriers in op het moment dat je pakket, pallet of andere goederen via een spoedbezorging moeten worden geleverd. We beschikken over voldoende voertuigen waardoor we kunnen inspelen op je spoedzending!

HB Logistiek is jouw spoedbezorger door Europa

Het maakt voor de koeriers van HB Logistiek niet uit of je met spoed transport een pakket van vier kilo moet verzenden, een vertrouwelijk document of een grote zending pallet. Hun belangrijkste taak en zorg is dat jouw zending zo snel als mogelijk naar jouw klant wordt vervoerd en arriveert op het gewenste tijdstip en de juiste locatie. Ons uitgebreide wagenpark stelt onze koeriers in staat om iedere vorm van spoed transport te voldoen.

Een internationale spoedbezorging nodig?

Onze spoedbezorger werkt ook als internationaal koerier wanneer je met spoed een zending wil doen binnen Europa. Wij krijgen veel aanvragen binnen voor de Benelux en Duitsland. Maar onze spoedbezorger gaat heel Europa door voor je! Het is geen probleem van HB Logistiek. We fungeren niet alleen als internationale spoedkoerier, ook andere koeriersdiensten verzorgen wij door de Benulux, Duitsland en rest van Europa.

Maak gebruik van de 24/7 spoedzending service

We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om jou tot dienst te kunnen zijn. Wel zo handig voor een spoedbezorging of sneltransport. Wanneer jij je aanvraagt doet, zetten wij het proces in werking. We gaan kijken welk vervoersmiddel we kunnen inzetten zodat je zending zo snel en efficient mogelijk vervoerd kan worden. Uiteraard houden wij je op de hoogte van voortgang en kunnen wij je bijna precies vertellen hoe laat je pakket zal arriveren op de locatie.

Actie?! Bel nu!

Heb je een spoedzending of ben je op zoek naar andere koerierdiensten? Kom met HB Logistiek in contact en we zetten het spoedtransport in gang. Het maakt daarbij niet uit of het om klein of groot transport maakt. HB logistiek is jouw internationale snelkoerier met een scherpe prijs.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op