Logistiek uitbesteden

Naast het transport van goederen verzorgen wij ook andere logistieke processen zoals de aanvoer, opslag en verwerking van pakketten. Wij nemen je zorgen uit handen en hebben de juiste weg voor ieder pakket.

Logistiek in handen van HB Logistiek

Veel logistieke bedrijven verzorgen zowel transport als distributie. Ook HB Logistiek verzorgt deze processen waardoor je je transport kan uitbesteden. Wij bezorgen niet alleen je pakketten, wij staan ook op andere momenten voor je klaar. Naast het bezorgen van pakketten aan klanten transporteren wij goederen van punt A naar punt B, bijvoorbeeld transport van de fabrikant naar het distributiecentrum. Je transport uitbesteden is blindelings toe te vertrouwen aan de ervaren koeriers bij HB Logistiek.

De voordelen van logistiek uitbesteden

Je logistiek uitbesteden is een evenwichtige keuze waarbij verschillende processen uit handen worden genomen. Het brengt zo redelijk wat voordelen met zich mee:

 • Focus op de eigen kernactiviteit
  Logistiek uitbesteden zal ervoor zorgen dat je zelf meer tijd overhoudt voor de kernactiviteiten van je bedrijf. Transport en distributie is iets waar jij je geen zorgen meer over hoeft te maken!
 • Logistiek door professionals
  Wanneer je ervoor kiest om je logistieke processen uit handen te geven aan logistieke bedrijven, zullen deze vervuld worden door ervaren en professionele koeriers en medewerkers. Dit is ook het geval bij HB Logistiek. Dankzij de jarenlange ervaring ben je gegarandeerd van kwaliteitswerk!
 • Kosten besparend
  Door het uit handen geven van de logistieke processen vermijd je een hoog oplopend bedrag aan kosten. De aanschaf van een opslagruimte en wagenpark is in dit geval niet nodig. De kosten die hier normaal gesproken aan verbonden zijn kunnen nu worden uitgegeven aan andere belangrijke aspecten binnen het bedrijf.
 • Genoeg arbeidskrachten
  Wij verzorgen ons eigen personeel waardoor er altijd arbeiders beschikbaar zijn. Geen gedoe met contracten of vakantieplanningen het hele jaar door. Nóg een bijkomstig voordeel van het transport uitbesteden.

Het webshop distributie totaalconcept

Speciaal voor webshops hebben wij een totaal concept ontwikkeld. Dit totaal concept overkoepelt alle logistieke processen waar een webshop mee te maken krijgt. Het transport van goederen wordt door ons volledig uit handen genomen. Daarnaast hebben wij ook een (tijdelijke) opslag beschikbaar en kan er een ophaal- of afgiftepunt voor uw goederen worden gemaakt. Een complete verzorging van het logistieke proces door onze professionele medewerkers.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op