Transportbedrijf Weert

HB Logistiek is de partner wanneer je op zoek bent naar een transportbedrijf in Weert. HB Logistiek is jouw logistieke dienstverlener voor zowel nationaal als internationaal vervoer. Gespecialiseerd in transportdiensten in Nederland,België, Luxemburg, Duitsland maar ook anderen Europese bestemmingen. Ga niet meer op zoek naar transportbedrijven in Weert. Voor al je logistieke opdrachten kun je bij ons terecht! 

Dit is HB Logistiek: transportbedrijf Weert

HB Logistiek is een gedreven allround koeriersbedrijf met vele jaren ervaring. Dankzij de passie, toewijding en de jaren ervaring in de koeriersbranche is HB Logistiek gestart als transportbedrijf in Weert. Ons team bestaat vandaag de dag uit vakbekwame en betrouwbare koeriers die de beste service aan onze klanten bieden. Dit doen wij in vele gevallen met het bieden van maatwerk. Hierdoor weten we altijd in te spelen op de wensen en aanvragen van onze klanten en komen we altijd tot een logistieke oplossing. 

Wagenpark gevestigd in Weert

Als transportbedrijf in Weert hebben wij ons wagenpark ook gevestigd in Weert. Dit wagenpark bevat 7 verschillende goed onderhouden voertuigen die ieder weer geschikt zijn voor verschillende diensten en aanvragen. Ook ons netwerk van vervoerders zorgt ervoor dat we voor iedere (spoed)aanvraag een geschikte koerier hebben klaarstaan. Wanneer jij op zoek bent naar transportbedrijven in Weert, dan moet je zeker eens contact opnemen met HB Logistiek. Vanuit ons wagenpark in Weert bezorgen wij jouw goederen op de gewenste locatie. 

Vele verschillende diensten 

Kies jij voor ons transportbedrijf in Weert? Dan heb je voldoende keuze uit verschillende koeriersdiensten van ons als transportbedrijf in Weert. Moet jij een pakketje vanuit Weert laten bezorgen? Of moet jij een pakket in Weert laten ophalen en in de buurt laten bezorgen? Of misschien heb je wel een grote zending die  de grens over moet naar Duitsland of Spanje? Geen enkele koeriersdienst is te lastig voor ons als transportbedrijf in Weert. 

Kies jij voor spoedzendingen, klein transport ,overnight delivery of een van onze anderen koeriersdiensten? Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden. Zo weet je precies waar je als klant aan toe bent en wat de afspraken omtrent jouw diensten zijn. 

Contact opnemen?

Contact opnemen met ons als transportbedrijf in Weert is heel gemakkelijk. Op de contactpagina vind jij ons nummer en ook het e-mailadres. Het grote voordeel van samenwerken met HB Logistiek is dat wij 24/7 bereikbaar zijn via de telefoon. Schroom dus niet en bel ons wanneer je vragen hebt of meer informatie wilt. Ook mailen bij een niet zo'n dringende vraag is een mogelijkheid. Wij zullen dan ook met alle plezier al jouw vragen beantwoorden. 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op