Goederen ophalen en bezorgen

Goederen laten ophalen en bezorgen als particulier of bedrijf kan veel tijd schelen. Geef je logistieke kwesties uit handen en laat je helpen door een professioneel koeriersbedrijf met jaren lange ervaring. Door middel van onze toewijding, snelheid en flexibiliteit proberen we iedere keer weer te voldoen aan de behoeften van onze klanten. 

Bezorging zonder zorgen

Ben jij op zoek naar vervoer voor je goederen? Ben je zelf niet in staat je zending op te halen? Laat HB Logistiek je goederen ophalen en bezorgen voor het uit handen nemen van deze tijdrovende taak. Wij als professioneel koeriersbedrijf regelen jouw zending van deur tot deur. Niet alleen het leveren van goederen, maar dus ook het ophalen van je goederen. Zo ben je verzekerd dat jouw zending goed aankomt en kan je de tijd die je hiermee bespaard zelf uitbesteden. 

Gemakkelijk goederen ophalen en bezorgen

HB Logistiek heeft al jaren lange ervaring met het verzenden en ook ophalen van goederen zowel als pakketten. Dankzij ons uitgebreide wagenpark staat er altijd wel een geschikt voertuig klaar voor gebruik. Goederen laten ophalen en bezorgen binnen de BeNeLux? Geen probleem voor HB Logistiek. Onze koeriers doen er alles aan om jou als klant zo goed mogelijk te helpen met welke opdracht dan ook. Daarom bieden wij dan ook onze goederen ophalen en bezorgen dienst aan. 

HB Logistiek als partner

Bij het kiezen voor goederen ophalen en bezorgen door HB Logistiek win je tijd, het uren lange zoeken naar verschillende koeriersbedrijven en het invullen van diverse offertes is verleden tijd. Dankzij onze persoonlijke aanpak weet jij als klant dan ook precies waar je aan toe bent. We luisteren naar de opdracht en maken hiervoor een op maat gemaakte dienst die aansluit bij de wensen en behoeften. Ook voor zendingen met spoed of next day deliveries staan onze koeriers klaar. 

Vrijblijvend contact opnemen

Wij onderscheiden ons van anderen koeriersbedrijven door onze persoonlijke en klantgerichte aanpak. Wij zijn dan ook 24/7 bereikbaar voor alle aanvragen en spoedopdrachten. Wil je meer weten over onze diensten of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Laat je goederen ophalen en bezorgen door HB Logistiek!
 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op