HBLogistiek kiest de juiste weg voor iedere zending!

Een regionale, nationale en internationale koeriersdienst

HB Logistiek opereert zowel als nationale als internationale koeriersdienst. Schakel onze snelle en betrouwbare koeriers in zodat jouw regionale, nationale en/of internationale zending op tijd arriveert op de eindbestemming.

Stop met zoeken

Als je op zoek bent naar een professioneel, betrouwbaar en toegewijd bedrijf voor je koeriersdiensten, dan ben je op de goede website terecht gekomen. Wij van HB Logistiek staan 24/7 klaar om jouw goederen zowel regionaal als (inter)nationaal te bezorgen. Door onze flexibile insteek, ons uitgebreide wagenpark en enthousiaste koeriers, zijn we in staat om ook spoedzendingen te verzorgen. Je zending wordt gegarandeerd snel en betrouwbaar afgeleverd.

Uitgebreide service

Met onze (internationale) koeriersdienst leveren we dus voorbij grenzen: Nederland, Duitsland, België maar ook Italië bijvoorbeeld. Een internationale zending brengt veel formaliteiten met zich mee. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld de afhandeling bij de douane. HB Logistiek kan al deze zorgen uit handen nemen en deze formaliteiten voor je afhandelen. Dit doen we zowel aan de grens als vooraf. Want ook voorafgaand aan de grensovergang is er al allerlei papierwerk wat in orde moet zijn. We hebben jarenlang ervaring als internationale koeriersdienst en bieden je de juiste oplossing voor iedere vorm van transport.

Onze kenmerken

We hebben in de afgelopen jaren een ontzettend mooie groei mogen maken en klanten weten de weg naar ons goed (terug) te vinden. Kwaliteit is voor ons ontzettend belangrijk, zo stellen we onszelf voortdurend doelen en stellen we bij waar dat nodig is. We zijn NIWO gecertificeerd waardoor we ook écht kwaliteit kunnen waarborgen. Bij ons is afspraak is afspraak.

Veilig & verantwoord transport ook als internationale koeriersdienst

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met verschillende voortuigen. Het spreekt voor zich dat al onze voortuigen goed onderhouden zijn en onze koeriers verantwoordelijke weggebruikers zijn. Dus voor welke zending je ook kiest, bij HB Logistiek ben je verzekerd van veilig en verantwoord transport.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op