Routevervoer

HB Logistiek rijdt al diverse jaren vaste routes door zowel binnen- als buitenland. Zoek jij een passende vervoersdienst voor jouw routevervoer in binnen- of buitenland? Bij HB Logistiek ben je aan het juiste adres. Wij voorzien namelijk in een uitgebreid scala met diverse mogelijkheden op het gebied van routevervoer. Onze vervoersdienst is er voor al jouw zendingen en aanvragen.

De juiste transport met routevervoer

Grote of kleine zendingen, internationaal of nationaal. HB Logistiek heeft voor vrijwel iedere soort routevervoer een passend vervoersmiddel ter beschikking. Bekijk ons uitgebreide wagenpark met tal van verschillende voertuigen met bijkomende specificaties. Door ons uitgebreide aanbod kunnen we onze klanten ten alle tijden de hoogst mogelijke service bieden. Op deze manier heeft HB Logistiek als vervoersdienst het streven om alle aanvragen en zendingen zo snel mogelijk af te kunnen handelen.

Routevervoer? - HB Logistiek Weert!

Het raadplegen van HB Logistiek regio Weert behoort tot één van de mogelijkheden op het gebied van routevervoer. Echter gaat onze vervoersdienst vele malen verder. Zo kan HB Logistiek ook geraadpleegd voor routevervoer binnen de gehele Benelux. Wij doen alles om met uitsluitend de beste zorg aan jouw aanvraag te kunnen voldoen.

Kom snel en eenvoudig in contact met onze vervoersdienst

Heb jij behoefte aan meer informatie of heb je vragen naar aanleiding van het raadplegen van onze website? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend op met HB Logistiek. Dit is mogelijk middels onze contactpagina of door middel van onze contactgegevens. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden die van toepassing zijn op jouw aanvraag. We zijn zeer benieuwd naar uw wensen!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op