Koeriersdiensten door heel Limburg

Opzoek naar betrouwbare koeriersbedrijven in Limburg voor het ophalen en/of verzenden van jouw goederen? HB logistiek verzorgt jouw koeriersdiensten in Limburg van A tot Z. De beste logistieke partner wanneer je keuze hebt uit vele koeriersbedrijven uit Limburg. 

HB Logistiek voor koeriersdiensten in Limburg

Veel meer dan een koeriersbedrijf, HB Logistiek is werkzaam in goederenvervoer en koeriersdiensten met een passie voor de branche. Wij zijn gespecialiseerd in diensten naar de Benelux en Duitsland. Zo zijn koeriersdiensten in Limburg dan ook geen enkel probleem voor ons. Wij bezorgen in Limburg en halen ook goederen op in Limburg om deze ergens anders af te leveren. Dankzij ons wagenpark gevestigd in Weert zijn wij snel op de naar jouw gewenste bestemming in Limburg. Het zoeken naar koeriersbedrijven in Limburg is niet meer nodig, HB Logistiek is jouw partner voor koeriersdiensten in Limburg. 

Met spoed op zoek naar koeriersbedrijven in Limburg?

Wij willen al onze (potentiële) klanten de beste service verlenen. Hierdoor zijn wij als koeriersbedrijf 24/7 bereikbaar voor het beantwoorden van vragen en het aannemen en bespreken van nieuwe opdrachten. We beschikken over voldoende koeriers die dag en nacht klaarstaan voor koeriersdiensten in Limburg. Heb jij een zending die het liefst zo snel mogelijk verzonden moet worden? Dan kan je kiezen voor een spoedzending of de next day delivery dienst. Of het nu een envelop, klein pakket of meerdere pallets betreft, HB Logistiek bezorgt jouw zending snel en efficiënt. 

Kwaliteit staat voorop bij HB Logistiek!

Om ons te onderscheiden van de andere koeriersbedrijven in Limburg bieden wij de hoogst mogelijke kwaliteit, zowel op dienstgebied als de service die wij verlenen. We vinden het dan ook belangrijk transparant naar onze klanten te zijn. Zo weet jij als klant precies waar je aan toe bent en kom je niet plotseling voor onverwachte kosten te staan. Voorafgaand de koeriersdiensten in Limburg bespreken wij dan ook graag jouw wensen en verwachtingen. Hierna maken wij een maatwerk opdracht waarmee we jouw goederen volgens afspraak leveren op de gewenste bestemming. 

Beschikbaar voor iedere logistieke opdracht

Niet alleen zijn wij als koeriersbedrijf in te schakelen voor standaard koeriersdiensten in Limburg. Ook zijn wij in te schakelen voor koeltransport of grotere goederen die speciaal vervoer nodig hebben. Door de jaren heen hebben wij banden opgebouwd met andere bedrijven waarmee we onze koeriersdiensten kunnen versterken. Aarzel niet en neem contact met ons op voor vragen of een dienstenaanvraag. Wij zullen er alles aan doen om jouw logistieke wens in vervulling te brengen. 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op