Spoedbezorging

HB Logistiek maakt voor iedere spoedbezorging gebruik van haar representatieve, betrouwbare en verantwoordelijke koeriers. Voor vrijwel iedere vorm van transport kan gebruik worden gemaakt van onze spoedbezorging. HB Logistiek heeft de beschikking over een uitgebreid wagenpark, hierdoor zijn we uiterst flexibel voor onze klanten.

HB Logistiek voor spoedbezorging naar het buitenland

Het maakt voor onze koeriers niet uit of dat ze een spoedbezorging nationaal of spoedbezorging naar het buitenland moeten uitvoeren. Onze koeriers zorgen ervoor dat spoedbezorging met ieder pakket mogelijk wordt gemaakt. Hun meest belangrijke taak is om ervoor te zorgen dat jouw zending zo snel als mogelijk naar de desbetreffende klant gebracht wordt. We zorgen ervoor dat jouw zending op het door jou gewenste tijdstip op de plaats van bestemming arriveert.

Zorgeloze spoedbezorging van je pakket

Onze spoed bezorging verzorgt met regelmaat zendingen binnen Europa. Zo ontvangen we veel aanvragen voor bezorging binnen de Benelux en Duitsland. We doen er alles aan om de spoed bezorging van je pakket zonder zorgen mogelijk te maken. Ons team neemt alle formaliteiten voor haar rekening. Van papierwerk tot aflevering, alles wordt door HB Logistiek geregeld.

We zijn 24 uur per dag gedurende 7 dagen beschikbaar voor bezorgingsaanvragen. Ideaal wanneer je met een bezorging met spoed zit. Zodra jij de aanvraag doet zetten wij ons proces in werking. We selecteren een geschikt vervoersmiddel voor jouw bezorging om zodoende jouw zending zo snel en efficient mogelijk te kunnen vervoeren. Hierbij houden we je logischerwijs op de hoogte van de ontwikkelingen. Op deze manier weet jij precies op welk tijdstip we jouw pakket zullen bezorgen op de plek van bestemming!

Kom vandaag nog in contact met HB Logistiek Weert!

Zit jij in je maag omtrent een spoedbezorging naar het buitenland? Geen zorgen. Kom vandaag nog in contact met HB Logistiek uit Weert en bespreek jouw mogelijkheden. Klein of groot spoedtransport, HB Logistiek is jóuw partner. Contact opnemen kan via onze online contactpagina of telefonisch via +31 (0)495 769 06.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op