Internationale koerier

Wellicht ben jij opzoek naar een internationale koerier voor jouw buitenlandse zendingen. Onze betrouwbare en professionele koeriers verleggen grenzen voor het leveren van pakketten of briefpost binnen Europa. HB Logistiek is hét bedrijf waar jij naar opzoek bent, specialist in het verzorgen van een internationale koeriersdienst!

Bezorging met spoed binnen Europa

Met spoed een pakket versturen naar het buitenland of binnenland? HB Logistiek staat klaar voor al je belangrijke zendingen met spoed. Het bezorgen van een internationaal pakket op korte termijn is dan ook geen enkel probleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar zodat jij op ieder gewenst moment contact kunt opnemen. Iedere transport aanvraag wordt in behandeling genomen. Zo kijken wij of en welke oplossing wij jou kunnen bieden. Onze internationale koerier staat klaar om direct naar de gewenste bezorglocatie binnen Europa te rijden. Uw zending met spoed zal zo snel mogelijk geleverd worden.

Profiteer van de voordelen van een internationaal koerier

  • Specialist in koeriersdiensten naar BeNeLux en Duitsland
  • Zendingen binnen heel Europa
  • Snel en betrouwbaar
  • Afhandeling van formaliteiten
  • Internationale koeriersdienst met spoedzending mogelijk
  • Jarenlange ervaring
  • Leveren van maatwerk

Flexibiliteit staat voorop!

Wij zetten jouw logistieke wensen centraal en stellen ons flexibel op om iedere opdracht zo precies mogelijk uit te kunnen voeren. Met een koerier internationaal wordt jouw zending op tijd in het buitenland geleverd. Met beschikking tot ons wagenpark met een ruim assortiment aan verschillende vervoersmiddelen zit er altijd wel een geschikt voertuig voor jouw zending bij. Op deze manier bieden wij maatwerk wanneer dit nodig is.

Koerier internationaal met ervaring

Bij het versturen van een internationaal pakket komt het een en ander kijken. Wanneer je hier weinig tot geen ervaring mee hebt is het verstandig om een internationale koeriersdienst in te schakelen. Wij nemen deze lasten graag van je over. Dankzij onze jarenlange ervaring weet de internationale koerier precies welke formaliteiten er moeten worden afgehandeld voor een vlekkeloze bezorging in het buitenland door bezorgbedrijven.

Meer informatie over het versturen van een internationaal pakket door onze internationaal koerier? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor al je logistieke vraagstukken.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op