Bezorgservice

HB Logistiek is al enkele jaren actief op het gebied van bezorgdiensten op zowel nationaal als internationaal niveau. Door gebruik te maken van de diensten van HB Logistiek kun je geheel eenvoudig en razendsnel jouw logistieke behoefte laten vervullen door ons. Met behulp van ons uiteenlopende dienstenpakket kunnen we je ervan verzekeren dat we aan vrijwel iedere aanvraag kunnen voldoen. Onze bezorgservice gaat verder waar andere ophouden. Profiteer vandaag nog van onze nationale en internationale bezorgservice!

De bezorgservice van HB Logistiek

HB Logistiek staat garant voor het transport van jouw zending met de best denkbare zorg. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een sporadische of veelvoorkomende zending. Zakelijk of particulier? HB Logistiek behandeld iedere aanvraag met dezelfde zorg en aandacht. Kortom, de bezorgservice van HB Logistiek is er voor iedereen. Kerstpakketten bezorgen door de Benelux? Geen zorgen! HB Logistiek helpt je graag verder en verzorgt het transport tegen de scherpste prijs.

Bezorgservice van optimaal niveau!

HB Logistiek zet alles op alles om een optimale invulling te geven aan haar bezorgservice. Enkele kernwaardes die bij ons hoog in het vaandel staan zijn:

  • Snelheid
  • Ontzorgen
  • Toewijding

Door de bovengenoemde kernwaardes goed met elkaar te combineren en blijven nastreven hebben we de afgelopen jaren een mooie groei weten te realiseren. HB Logistiek heeft de ambitie om in de toekomst te blijven doorgroeien tot een optimale bezorgservice die aan alle behoeften van de klant kan voldoen. Om dit te kunnen realiseren blijven we ons nadrukkelijk focussen op onze strenge kwaliteitscontroles op de diensten die we reeds aanbieden.

Meer informatie?

Ben jij benieuwd naar onze serviceaspecten? Of wil je graag wat meer inzicht verkrijgen in het dienstenpakket en datgeen wat we zoal aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit is mogelijk per telefoon, mail of gebruik onze online contactpagina. We bespreken graag jouw mogelijkheden!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op