Koerier farmacie

Ben jij zoekende naar een betrouwbare farmacie koerier die het medische transport voor jouw bedrijf voor zijn rekening kan nemen? De coureurs van HB Logistiek zorgen voor het tijdig afleveren van medicijnen of andere farmaceutisch gerelateerde hulpmiddelen op de juiste plaats en afgesproken tijd. HB Logistiek, jóuw farmacie koerier.

Spoedtransport als farmacie koerier

Wij zorgen als koerier farmacie voor het spoedtransport van alle medicijnen of medische hulpmiddelen voor diverse apotheken of farmaceutische bedrijven. HB Logistiek heeft hierin het streven om de goederen zo snel mogelijk op de door jou gewenste bestemming te bezorgen. Doordat wij termen als betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan bij het bezorgen van medicijnen, zorgt onze koerier farmacie ervoor dat jouw zending met de juiste zorg behandeld zal worden. Op deze manier kun je jezelf verzekeren dat jouw geneesmiddelen snel en middels de juiste omstandigheden op de juiste locatie afgeleverd zullen worden.

Met behulp van ons enorme logistieke netwerk en de bijkomende ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan kunnen we jouw zending zonder zorgen voor onze rekening nemen. Of dit nu nationaal of internationaal is, wij hebben een antwoord op iedere koeriersaanvraag.

Kom vandaag nog in contact met een koerier farmacie!

Wil jij de garantie dat jouw zending met medicijnen of andere farmaceutische middelen in de juiste handen is? Dan ben je bij HB Logistiek aan het juiste adres. De sterke groei die we in de afgelopen jaren hebben doormaken is logischerwijs niet voor niets. Doordat we voortdurend kwaliteitscontroles uitvoeren op onze diensten kunnen we ons zelf blijven verbeteren. Hier profiteert onze klant vervolgens weer van. Wil jij gebruikmaken van een koerier farmacie? Of heb je vragen die betrekking hebben tot de diensten die wij verlenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar (+31 (0)495 769 063) of via ons online contact formulier.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op