Internationale koerier

Indien je graag gebruik wenst te maken van internationale zendingen ben je bij een internationale koerier uit ons netwerk bij het juiste adres. HB Logistiek is een koeriersbedrijf dat werkzaam is op zowel nationaal als internationaal niveau. Bij ons ben je verzekert van professionals die als geen ander weten op welke wijze de wereld van een internationaal koeriersbedrijf eruit ziet. Onze koeriers zijn erg bekend met het Europese wegennetwerk en weten dankzij hun ervaring uitstekend hoe het papierwerk verzorgd dient te worden. We dragen zodoende naast het transport ook tevens zorg voor alle (douane) formaliteiten. We bieden uitsluitend maatwerk voor al jouw logistieke behoeften. Kortom, met een internationale koerier van HB Logistiek heb je een specialist in handen.

Professionele bezorging binnen Europa!

Met behulp van het internationaal koeriersbedrijf HB Logistiek kun je snel en eenvoudig jouw pakketjes door heel Europa laten afleveren. Onze internationale koeriers zijn erg bekend met het Europese wegennetwerk en staan zodoende garant voor een snelle en efficiënte manier van wegvervoer door de EU.

Middels de flexibiliteit van ons internationaal koeriersbedrijf kan ingespeeld worden op de vraag van de klant. We weten doorgaans als geen ander waar de behoefte van de klant ligt en bieden service op maat. Of het nu gaat om de verzending van uitsluitend documenten of complete pallets. In combinatie met onze betrouwbare vervoerspartner kunnen wij aan vrijwel iedere vervoersdienst een passende invulling bieden.

Een internationale koerier van HB Logistiek

Heb jij behoefte aan de diensten van een internationale koerier van HB Logistiek? Of heb je vragen met betrekking tot een internationale koerier of zending? Neem dan gerust contact op met HB Logistiek. Je kunt ons bereiken door middel van de online contactpagina. We horen graag wat we als internationaal koeriersbedrijf voor jou kunnen betekenen.

Een samenwerking met HB Logistiek kan je diverse voordelen opleveren. Wij fungeren als jouw visitekaartje. Schroom niet om contact met ons op te nemen, ongeacht welke koeriersopdracht het betreft!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op