Koeriersbedrijf Nederland

Als specialist in goederenvervoer en koeriersdiensten opereren wij vanuit Weert door heel Nederland. Vanuit ons wagenpark verwerken wij zowel regionale als nationale opdrachten voor onze klanten. HB logistiek is de juiste partner wanneer het gaat om de verzending van je goederen.

HB Logistiek: nationaal koerierswerk

Wij als koeriersbedrijf in Nederland staan klaar voor al je zendingen door heel Nederland. De logistieke zorgen van je bedrijf worden door ons uit handen genomen. De af te leveren goederen zullen zonder enige belemmeringen op plaats van bestemming binnen Nederland worden afgeleverd. Dankzij onze 24/7 bereikbaarheid zijn wij in staat snel te handelen waardoor ook spoedzendingen binnen Nederland geen enkel probleem voor ons zijn. HB Logistiek: de koerier in Nederland waar je naar op zoek bent!

Geniet van de voordelen

Het inschakelen van een koeriersbedrijf in Nederland gaat gepaard met een aantal voordelen. HB Logistiek zal volledige verantwoording nemen over de door jou overgedragen goederen. Deze zullen dan ook tijdig en zorgvuldig door onze koerier in Nederland worden bezorgd. Het fijne aan het overdragen van de logistieke kwesties is dat je zelf de focus kunt leggen op je eigen core business. Laat het werk over aan de specialist: HB Logistiek.

Koerier in Nederland inschakelen

Heb jij een ervaren koeriersbedrijf in Nederland nodig? Neem dan vooral contact met ons op. Wij hanteren voor al onze koeriersdiensten een voordelige en lage prijs. Of het gaat om koeriersdiensten in Limburg, Brabant of andere locaties binnen Nederland, onze koeriers staan voor je klaar. Wij leveren maatwerk en verzorgen vrijwel iedere vorm van transport. Bekijk ook eens onze andere diensten zoals spoedzendingen of just in time delivery.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op