Express diensten

HB Logistiek voorziet niet enkel en alleen in simpele koeriersopdrachten. Onze koeriersdienst voorziet namelijk ook in de afhandeling van express levering en express zending. Kenmerkend aan beide vormen van express diensten is de snelle afhandeling van het verzendproces om zodoende zendingen zo snel mogelijk op de plek van bestemming te krijgen.

Jouw express zending is onze zorg!

Het aanvragen van een express zending, zowel internationaal als nationaal, kan geheel worden toevertrouwd aan HB Logistiek. Wij verzekeren onze klanten er namelijk van dat we de meest accurate zorgen dragen voor de afhandeling van zowel zendingen als leveringen. Dat is namelijk waar wij van HB Logistiek goed in zijn. Van jouw zorgen maken wij onze zorgen. Op deze manier kun je jezelf bezig houden met andere relevante zaken en zorgen wij voor een zo snel en veilig mogelijke afhandeling van jouw zending.

Express levering op tijd

Wanneer je gebruikt maakt van express levering ga je ervan uit dat deze logischerwijs ook binnen een bepaalde tijd geleverd wordt. Kenmerkend aan express leveringen zijn de snelle en adequate afhandeling van zendingen. Zodoende staat HB Logistiek garant voor een zo optimaal mogelijke afhandeling van express levering. Dit alles wordt mede gerealiseerd door middel van ons uitgebreide wagenpark. Ons wagenpark kan voor vrijwel iedere zending of levering geraadpleegd worden. Wij staan hoe dan ook garant voor goed transport!

Meer over express diensten?

Wil jij graag meer weten over onze express diensten? Of kom je graag in contact met HB logistiek? Neem dan gerust contact met ons op. Dit gaat geheel eenvoudig door middel van onze contactpagina. Hier kun je ervoor kiezen om een persoonlijk bericht achter te laten of ons direct te contacteren per telefoon of mail.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op