Express koerier

Onze snelle en betrouwbare express koeriers zijn 24/7 beschikbaar. Het belang van het op tijd bezorgen van een pakket of document is van groot belang. Hier zijn wij bij HB Logistiek van op de hoogte!

Express koerier nodig?

Dankzij de opkomst van het internet en het steeds beter wordende transportnetwerk is ver weg ineens niet meer zo ver weg. Communicatie gaat van brievenpost naar telefoongesprekken en mails die binnen enkele seconden worden verstuurd. Alles moet in deze wervelende economie steeds sneller en efficiënter. Ook bij het bestellen en leveren van producten wordt een korte verwerkings- en verzendtijd verwacht. Volgende dag levering is tegenwoordig niet meer dan vanzelfsprekend. Heb jij snel een koerier nodig? Bekijk ons express- en spoeddiensten!

Dé oplossing voor een zending met spoed

Wanneer jij een pakketje met spoed moet verzenden kies je voor onze express koerier in Nederland. Wij verzorgen verzendingen zowel nationaal als internationaal binnen een bepaalde levertijd. Wij kunnen jou garanderen van een optimale afhandeling van een express levering op locatie. Zo heb jij jouw zending altijd zo snel mogelijk op bestemming. Een garantie voor goed transport van al jouw express zendingen.

Express koerier Nederland – Altijd bereikbaar!

De express koerier in Nederland staat dag en nacht klaar om al uw pakketten en documenten op tijd te bezorgen of af te halen. Wij zijn 24 uur in de week en 7 dagen bereikbaar om mee te denken en te helpen met jouw logistieke kwesties. In bezit van een belangrijk pakket wat snel geleverd moet worden? De express koerier handelt deze zending snel en zorgvuldig af. Jouw pakket wordt sneller dan ooit geleverd.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op