Pakketservice

HB Logistiek levert al enkele jaren pakketten in zowel binnen- als buitenland. Bij ons kun je geheel eenvoudig en razendsnel je pakket laten verzenden en ophalen. Met ons uitgebreide wagenpark kunnen we jou ervan verzekeren dat er altijd wel een wagen klaarstaat voor gebruik! Profiteer van onze pakketservice internationaal en nationaal!

Pakketservice internationaal – altijd en overal!

HB Logistiek voorziet transport van jouw zending met de meest volledige zorg. Als het nu regelmatig is of eenmalig is, zakelijk of particulier. We behandelen iedere aanvraag met dezelfde aandacht. De pakketservice internationaal van HB Logistiek is er voor iedereen! Beschik je over relatiegeschenken die naar klanten in de Benelux verzonden dienen te worden? Geen probleem! HB Logistiek helpt je verder en verzorgen graag het transport tegen een scherp tarief.

Optimale pakketservice!

HB Logistiek doet er alles aan om op een optimale wijze te voorzien van een passende pakketservice. Enkele kernwaardes die onze pakketservice karakteriseren zijn: snelheid, zorgeloos en toewijding. Mede door deze kernwaardes te blijven nastreven hebben we de afgelopen jaren een mooie groei kunnen doorstaan. Ons streven is om te blijven doorgroeien naar een optimale pakketservice die aan alle behoeften van de klant kan voldoen. Om dit te kunnen realiseren blijven we de focus leggen op strenge kwaliteitscontroles op de diensten die we zoal aanbieden.

Meer weten?

Wil jij meer weten over onze serviceaspecten? Of heb je behoefte aan meer informatie over zendingsgerelateerde zaken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze contactpagina kan geheel vrijblijvend gebruikt worden. We bespreken graag jouw mogelijkheden, een zorgeloos verloop van jouw levering is ons streven.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op