Koeriersdienst

Op zoek naar een betrouwbare koeriersdienst? Profiteer en ervaar dan de uitstekende service van HB Logistiek. Wij staan bekend als allround logistieke dienstverlener die garant staat voor een snelle en betrouwbare levering van jouw zending. Of het nu een koeriersdienst internationaal of nationaal betreft. HB Logistiek staat hoe dan ook voor je klaar!

HB Logistiek – dezelfde service voor iedere koeriersdienst

HB Logistiek kan geraadpleegd worden bij tal van verschillende koerierdiensten. Zo bieden wij je als koeriersdienst de mogelijkheid om je zending op locatie op te laten halen en deze vervolgens op de daaropvolgende werkdag te bezorgen op de reeds afgesproken locatie. Op deze manier hoef jij er zelf niet langer rekening mee te houden.

Ook kan HB Logistiek gebruikt worden voor de afhandeling van jouw koeriersdienst op internationaal niveau. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid internationaal netwerk. We vervoeren met regelmaat naar landen zoals België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Zwitserland. Daarnaast zijn ook andere locaties in Europa bespreekbaar. Start vandaag nog met ontzorgen en kies ervoor om jouw logistiek uit te besteden bij HB Logistiek.

Ontdek onze koeriersdiensten!

HB Logistiek is gespecialiseerd in verschillende bezorgmogelijkheden en koeriersdiensten. Op deze manier onderscheiden wij ons van concurrerende koeriersbedrijven in de regio en kunnen we optimaal inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Enkele koerierdiensten waarin we ons onderscheiden zijn:

Bovenstaande bezorgmogelijkheden zijn slechts een greep uit al onze courier services.

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Dit is snel en eenvoudig mogelijk per telefoon +31 (0)495 769 063 of per mail: info@hblogistiek.nl. Daarnaast kun je jouw vraag ook direct aan ons stellen via onze online contactpagina. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om jouw vraag en mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op