Koerier Limburg

Er zijn verschillende koeriersbedrijven in Limburg te vinden. Kies voor HB logistiek en werk samen met een uiterst flexibele partner. Wij bieden diverse koeriersdiensten waaronder een next day delivery of andere courier services. Met de diensten van HB Logistiek ben je verzekerd van kwaliteit!

Koeriersdienst in Limburg: HB Logistiek

HB Logistiek is één van de koeriersbedrijven in Limburg. Als specialist in maatwerk diensten voorzien wij jou altijd van een passende oplossing bij iedere opdracht. Geen enkele zending binnen Europa, of het nou regionaal, nationaal of internationaal is, is voor ons teveel. Wij onderscheiden ons van andere koeriersbedrijven in Limburg doordat we 24/7 bereikbaar zijn. Dankzij ons klantgericht denken en toewijding aan de opdrachten leveren wij altijd het beste resultaat.

Koerier Limburg en omgeving

Voor een betrouwbare koeriersdienst in Limburg of rondom ben je bij HB Logistiek aan het juiste adres. Wij handelen jouw zending tegen een zeer gunstig tarief af. Onze koeriers zijn goed voor jarenlange ervaring en werken bovendien uiterst adequaat en snel. Dankzij de ervaring en de onderlinge relaties die door de jaren heen zijn opgebouwd kent HB Logistiek talloze mogelijkheden. Voor een koeriersdienst in Limburg kun je bij ons terecht. Wij leveren 24 uur per dag en 7 dagen in de week onze beste service aan onze klanten.

Maatwerk koeriersopdrachten

Iedere opdracht heeft andere wensen en belangen. De flexibiliteit van HB Logistiek is iets wat hier exact bij past. Wij spelen in op de wensen en behoeften van onze klant waardoor wij altijd maatwerk koeriersopdrachten kunnen aanbieden. Het is voor ons van groot belang dat wij persoonlijk contact hebben met onze klanten. Luisteren en samenwerken om vervolgens tot een geschikte oplossing te komen; dat is hoe wij te werk gaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou en je situatie kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met onze koeriersdienst op via de contactpagina. Samen creëren wij een oplossing die door onze professionele en ervaren koeriers wordt uitgevoerd. HB Logistiek – Dé koeriersdienst in Limburg voor al je zendingen!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op