Bezorgdiensten

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor bezorgdiensten? Kies dan voor de uitstekende service van HB Logistiek, de allround logistieke dienstverlener uit Weert (Limburg). Wij garanderen standaard een snelle en betrouwbare levering door onze pakket bezorger.

Eén van onze bezorgdiensten is gefocust op next day delivery. Dit is een perfecte oplossing wanneer jouw zending minder haast heeft, maar wel de zorg van een pakket bezorger nodig heeft. Maar ook wanneer jouw zending bezorgd moet worden, maar je bedrijf (nog) niet geopend is, kan next day delivery een uitstekende oplossing zijn. Hiermee voorkom je namelijk een hoop logistieke problemen. Wij bieden als koeriersdienst de mogelijkheid om de zending op te halen en deze de volgende werkdag bij je te bezorgen. Zo heb jij er zelf geen omkijken meer naar!

Afspraak is afspraak bij onze koeriersdienst

Wij zijn een allround koeriersdienst waar je terecht kunt voor zowel nationale als internationale zendingen. Wij zijn aangesloten bij diverse internationale netwerken, waardoor wij een snelle en betrouwbare levering kunnen garanderen. Voor ons is het dan ook logisch dat jouw zending tijdig op de afgesproken plaats wordt bezorgd. Afspraak is afspraak! Daarnaast kunnen wij standaard lage tarieven aanbieden, met name wanneer jouw zending minder spoed vereist.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je een vraag over next day delivery of wil je graag weten welke andere oplossingen wij hebben voor jouw logistieke problemen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ons telefoonnummer is +31 (0)495 769 06. Je kunt ook je contactgegevens achterlaten via het contactformulier op onze website. Vervolgens nemen we spoedig contact met je op. HB Logistiek gaat verder waar andere bezorgdiensten stoppen.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op