Zwaar transport

Er is sprake van zwaar transport wanneer er zaken vervoerd worden die normen op het gebied van afmetingen of gewicht te boven gaan. Dankzij het uitgebreide wagenpark van HB Logistiek kan ook in deze behoefte worden voorzien. Onze XL bestelwagens kunnen namelijk extra veel inhoud vervoeren. Bij sommige vormen van zwaar transport kan het voorkomen dat er bepaalde vergunningen aangevraagd dienen te worden. Indien dit het geval is kan HB Logistiek de afhandeling hiervan tevens voor haar rekening nemen. Zo krijg je niet te maken met alle rompslomp omtrent jouw koeriersdienst.

Zwaar transport vanuit Limburg?

Ondernemer en actief in de regio Zuid-Nederland? Voor zwaar transport regio Limburg ben je bij HB Logistiek aan het juiste adres. HB Logistiek is van mening dat zwaar transport gepaard gaat met een goede voorbereiding en planning. Daardoor is het belangrijk een goede afstemming met de betrokken partijen te realiseren. Deze afstemming wordt geheel in samenspraak opgesteld tijdens een gesprek voorafgaand aan het transport. Tijdens dit gesprek zal onder andere het gewicht, de routeplanning en de noodzaak van eventuele vergunningen aan bod komen. Op deze manier gaat HB Logistiek op een goede manier op reis en hoeft de klant zich geen zorgen te maken met betrekking tot haar zwaar transport vanuit Limburg. Niet actief in de regio Limburg of Zuid-Nederland? Niet getreurd. HB Logistiek is namelijk op nationaal niveau actief!

Meer informatie over onze mogelijkheden?

HB Logistiek is een allround koeriersbedrijf dat opereert vanuit Weert, Limburg. Naast het uitvoeren van zwaar transport kun je bij ons terecht voor tal van andere koeriersdiensten. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit is mogelijk per telefoon: + 31 (0) 495 769 063 of mail: info@hblogistiek.nl. Daarnaast beschikt HB Logistiek over een online contactpagina. Laat een bericht achter en we doen ons best om zo snel mogelijk te reageren. Transport zonder zorgen dankzij HB Logistiek!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op