Koerier nodig? Koeriersdienst Limburg & Brabant

Ben je op zoek naar een actieve koerier regio Brabant? In dat geval ben je bij HB Logistiek aan het juiste adres. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan koeriers die zowel in Nederland als daarbuiten actief zijn, kan HB Logistiek terecht gezien worden als een uiterst flexibele partner gedurende al jouw nationale en internationale opdrachten met betrekking tot transportopdrachten. HB Logistiek beschikt over verschillende onderscheidende diensten. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van onze next day delivery en talloze courier services van onze koeriersdienst

Stop met zoeken naar een koerier regio Brabant!

Dus, je bent zoekende naar een betrouwbare koeriersdienst in Limburg. Een koerier die jouw zendingen adequaat, snel en uiterst vakkundig afhandelt tegen een acceptabele prijs. Zoek dan niet langer want je hebt de juiste gevonden. HB Logistiek houdt namelijk als geen ander rekening met jouw wensen. Inmiddels vervoeren we al jarenlang dag in dag uit zendingen zonder zorgen van A naar B. Het maakt hierbij niet uit of jouw zending nationaal of international dient plaats te vinden. HB Logistiek levert gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week de beste zorg!

Bespreek de mogelijkheden van onze koeriersdienst

Iedere situatie is anders. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk is HB Logistiek dusdanig flexibel om ook in te kunnen spelen op jouw wensen. Benieuwd wat er mogelijk is met betrekking tot jouw situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door middel van de bijgevoegde contactpagina. Tijdens een eerste contactmoment bespreekt HB Logistiek wat onze koerierdiensten voor jouw situatie kunnen betekenen. We hebben voor iedere klus wel een koerier!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op