Koeriersbedrijf

Ben jij op zoek naar een koeriersbedrijf dat beschikt over betrouwbare en professionele courier services? Maak dan kennis met HB Logistiek. Wij staan gedurende 24 uur per dag klaar om jouw goederen zowel regionaal als internationaal te laten bezorgen. Dankzij onze flexibele instelling zijn wij tevens in staat om spoedzendingen te verzorgen. Wij bieden de garantie dat jouw bestelling snel en betrouwbaar wordt afgeleverd.

Snelle en betrouwbare koeriersdiensten

Kenmerkend voor onze koeriersdiensten is de snelheid en betrouwbaarheid waarmee wij deze uitvoeren. Wij hebben in de afgelopen periode dan ook een enorme groei mogen doormaken en veel klanten komen graag bij ons terug. Dankzij onze toewijding en het klantgericht denken zijn wij in staat om onze hoge kwaliteit continu te behouden. Ben jij dus op zoek naar een allround koeriersbedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk allerlei zendingen, van regionale tot internationale zendingen, maar ook Just-in-time zendingen. Wij begrijpen namelijk dat het soms belangrijk is dat jouw zending op een bepaald tijdstip wordt geleverd.

Veelzijdig wagenpark Weert

HB Logistiek heeft de beschikking over een uitgebreid wagenpark met verschillende voertuigen. Uiteraard zijn al onze voertuigen goed onderhouden. Op deze manier ben jij verzekerd van veilig en verantwoord transport door ons koeriersbedrijf. Afhankelijk van jouw logistieke probleem bieden wij altijd een passende oplossing. Zodoende kun je rekenen op de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Je kunt ons wagenpark online bekijken en direct een offerte aanvragen voor een voertuig naar keuze. Vul het formulier zo compleet mogelijk in, dan zullen wij vervolgens een offerte op maat voor je samenstellen. Pas wanneer jij akkoord geeft zullen wij stappen gaan ondernemen.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op