Budgetkoerier

Je bent op zoek naar mogelijkheden om jouw transport zo goedkoop mogelijk te laten bezorgen en zodoende ben je terecht gekomen op de website van HB Logistiek. Wij leveren snelle en betrouwbare service en hanteren hierbij bovendien uiterst scherpe tarieven. Je kunt voor vrijwel ieder logistiek probleem bij ons terecht. Wij denken graag met je mee.

Moderne & goed onderhouden voertuigen

Bij HB Logistiek hebben we de beschikking over een uitgebreid wagenpark. Onze moderne voertuigen zijn goed onderhouden waardoor veilig transport gegarandeerd is. Voor iedere logistieke behoefte, ook voor het bezorgen met een budget koerier, hebben wij een passend voertuig. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de grootte van de pakketten. Voor vrijwel iedere vorm van transport hebben wij een goedkope koerier ter beschikking.

HB Logistiek heeft niet alleen de juiste voertuigen, ook gaan wij klantgericht te werk. Dankzij onze toewijding en onze kwaliteitscontroles, weten wij onze klanten altijd tevreden te stellen. Het is dan ook niet voor niets dat we de afgelopen jaren zo enorm gegroeid zijn.

Uitgebreide dienstverlening HB Logistiek Weert

Wij kunnen als budgetkoerier regionaal en internationaal bezorgen, maar verzorgen daarnaast ook dagelijks spoedzendingen. Jouw zending wordt in dat geval zo snel mogelijk bij jou opgehaald en naar de eindbestemming gebracht. Wij werken snel en bieden een betrouwbare service in al onze diensten, zoals je ook van een goedkope koerier mag verwachten. Informeer dus zeker eens naar de mogelijkheden, wij kunnen je altijd adviseren. Je kunt ons bereiken op +31 (0)495 769 06 of je laat je gegevens achter bij het contactformulier. Wij maken graag vrijblijvend kennis met je!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op