Transportbedrijf Nederland

Ben je op zoek naar transport bedrijven binnen Nederland? Zoek je een logistieke partner die kan voldoen aan jouw eisen? Dan is HB Logistiek het antwoord. HB Logistiek is een transportbedrijf in Nederland gespecialiseerd in goederenvervoer en koeriersdiensten. Je kunt als bedrijf of particulier bij ons terecht voor allround koerierswerkzaamheden, maar veel opdrachten zijn dankzij hun unieke karakter maatwerk. Wij lossen als transportbedrijf in Nederland jouw logistieke problemen op en zoeken een passende oplossing!

Eenmalig of regelmatig verzenden

Heb jij een lading, meubels, zware goederen of verschillende pakketten wat bezorgd moet worden? Kijk dan niet langer meer naar de vele transport bedrijven in Nederland. HB Logistiek werkt vanuit Weert waar tevens ook het wagenpark ligt. Vanuit hier kunnen pakketten, brieven of andere vracht op tijd worden geleverd. Als klant van HB Logistiek kun je een eenmalige dienst afnemen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk herhalende diensten af te nemen. Zo ben jij niet maar een keer, maar meerdere keren verzekerd van een goede zending.

Als transportbedrijf in Nederland heeft HB Logistiek veel ervaring met het verzenden en ophalen van goederen in Nederland. Zodoende weten de ervaren koeriers dan ook altijd de meest efficiënte route uit te kiezen zodat jouw goederen ruim op tijd worden geleverd. Wil jij je goederen door transportbedrijven in Nederland laten bezorgen? Kies dan voor HB Logistiek!

Ideaal voor webshops: transportbedrijf in Nederland

Eigenaar van een webshop en heb je te maken met veel zendingen? Dan is het handig transport bedrijven in Nederland in te schakelen voor jouw webshop zendingen. HB Logistiek verzorgt jouw webshop distributie met toewijding en de grootste zorg. Jij kunt je richten op je eigen werkzaamheden en wij regelen alle zendingen en afhandelingen van goederen. Het complete logistieke proces wordt uit handen genomen door HB Logistiek als transportbedrijf in Nederland.  

Ook voor snelle zendingen

Snel en betrouwbaar een pakket, brief of een vorm goederen laten verzenden? Wij als transportbedrijf in Nederland nemen dat graag van je over. Zelfs wanneer dit betekent dat het een spoedzending gaat worden. Dankzij ons uitgebreide wagenpark hebben wij altijd wagens en ook koeriers ter beschikking om jouw goederen zo snel mogelijk te leveren. Dit is de service die wij al onze klanten bieden. 

Dankzij onze contacten binnen de logistieke branche is geen enkele opdracht te hoog gegrepen. Iedere aanvraag behandelen wij zorgvuldig zodat wij iedere klant tevreden kunnen stellen. Dankzij flexibilieit en ook 24/7 bereikbaar te zijn, zorgen wij ervoor dat al onze klanten gehoord worden. Vaak doen wij dit met een maatwerk dienst die precies wordt aangepast aan de wensen en behoeften van de klant. 

HB koerier: hét transportbedrijf van Nederland

Er zijn veel transportbedrijven Limburg én daarbuiten, dus moet je een keuze maken uit de vele transport bedrijven in Nederland? Dan is HB Logistiek het bedrijf waar jij naar opzoek bent. Niet alleen bieden wij transport binnen het land aan, maar verleggen wij ook grenzen en bezorgen wij in anderen Europese landen zoals Belgie, Duitsland maar bijvoorbeeld ook Spanje. Dit kunnen wij dankzij onze gemotiveerde koeriers waarmaken. 

Neem contact op!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met HB Logistiek en ontdek de mogelijkheden die wij als transportbedrijf in Nederland te bieden hebben. We gaan samen opzoek naar de meest passende oplossing voor je opdracht. Ophalen, verzenden of een overnight delivery? Niks is te lastig voor HB Logistiek. 
 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op