Transport Europa

HB Logistiek is een koeriersbedrijf met vele jaren ervaring in de branche. Met onze 24/7 bereikbaarheid en snelle afhandeling zijn wij de ideale partner voor je transport in Europa. Een flexibele koeriersdienst die niet alleen nationaal maar ook internationaal transport verzorgt.

Internationale transporteur

Ben je op zoek naar een transporteur voor transport in Europa naar een van de EU bestemmingen? Dan is HB Logistiek de partner voor jou! Met ons uitgebreide wagenpark zijn we in staat allerlei verschillende soorten zendingen te vervoeren. Of het nou gaat om brievenpost, grotere pakketten of zelfs zwaardere ladingen. Wij bieden onze klanten een betrouwbare en snelle service waar persoonlijk contact voorop staat.

Ons team bestaat uit gedreven en ervaren koeriers die jouw zending wrijvingsloos en op tijd op locatie bezorgen. Het snel vervoeren van internationaal transport binnen de EU is dan ook geen enkel probleem. Dankzij de continuerende innovatie op het gebied van logistiek en transport kunnen wij vrijwel iedere aanvraag behandelen. Samen met jouw opdracht, ons bedrijf en onze trouwe partners gaan we te werk om de beste vorm van transport door Europa voor jou te verzorgen.

Koeriersbestemmingen in Europa

Met onze op maat gemaakte diensten bezorgen wij regelmatig voor onze klanten zendingen binnen de EU. Transport binnen Europa is voor ons een regelmatig terugkerende opdracht waardoor we in dit gebied al vele jaren ervaring hebben. Naast onze specialisatie gebieden België, Luxemburg en Duitsland behoren ook andere landen tot de mogelijkheden. Bij HB Logistiek ben je verzekerd van een snelle en correcte afhandeling van jouw zending.

Meer informatie? Raadpleeg HB Logistiek Weert

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is met transport binnen Europa of heb je vragen over onze andere diensten? Neem dan vooral contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 (0)495 769 063. Ons team van ervaren koeriers staat 24/7 voor je klaar!

 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op