Koerierdiensten via HB Logistiek

Ben jij opzoek naar een logistieke dienstverlener? Dan is HB Logistiek het bedrijf waarnaar je opzoek bent! Als ervaren koeriersbedrijf staan wij bekend om onze flexibele manier van werken. Hierdoor weten onze koerierdiensten altijd op tijd bij de gewenste bestemming te leveren. Ook een koeriersdienst internationaal is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in de BeNeLux en Duitsland, maar hebben ook andere Europese bestemmingen in onze koerierdiensten.

Snelle koerierdiensten vanuit Nederland

In ons dienstenpakket bieden wij vele verschillende koeriersdiensten aan, zowel nationaal als internationaal. Zo kun je kiezen voor onze just in time delivery waarbij je de exacte tijd kunt kiezen wanneer je zending geleverd moet worden. Kies je voor onze overnight delivery dienst dan halen wij jou zending in de avond op en zorgen ervoor dat deze de volgende ochtend tussen 08:00 en 16:00 geleverd wordt. En zo zijn er nog heel veel meer diensten waarmee wij onze klanten de best mogelijke service mee proberen te bieden. 

Kies een van de koerierdiensten die het best bij jou past. Wij van HB Logistiek regelen de rest!

De ideale vervoersmiddelen 

Voor onze koerierdiensten hebben we natuurlijk de best mogelijke vervoersmiddelen in huis gehaald. Vanuit ons wagenpark in Weert voeren wij al onze koerierdiensten uit. Zodoende weten wij niet alleen koeriersdiensten in Nederland uit te voeren maar gaan onze koerierdienst ook internationaal. Heb jij een zending met een Europese bestemming buiten de BeNeLux? Ook dit is geen probeem! Wij verzorgen de koerierdienst internationaal vanaf het punt dat de goederen worden opgehaald tot een de levering in het buitenland. 

HB Logistiek koerierdiensten

Dankzij de jarenlange ervaring die is opgedaan in de transportbranche hebben wij de ideale mix weten vinden waarmee we onze klanten altijd tevreden mee stellen. We hebben dan ook voor iedere koerierdiensten opdracht en aanvraag een passende oplossing. Onze vakbekwame koeriers en ons netwerk van vervoerders dragen hier mede zorg aan. 

Koerierdienst internationaal nodig?

Heb jij koerierdiensten of een koeriersdienst internationaal nodig? Dan kun jij ons via + 31 (0) 495 769 06 ieder moment van de dag bereiken, alle dagen in de week. Heb jij een spoedzending of moeten je goederen de volgende ochtend bezorgd worden? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. 

Heb je gewoonweg vragen over bepaalde koerierdiensten of wil je meer weten over de manier waarop wij met onze koerierdienst te werk gaan? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op