Koeriersbedrijven

HB Logistiek is als koeriersbedrijf actief in Nederland en omstreken. Binnen onze diensten maken we geen onderscheid tussen zendingen mét of zonder spoed. Wij staan te allen tijden garant voor dezelfde zorg en toewijding. De zorgvuldige en professionele aanpak maakt het mogelijk om ons te onderscheiden van andere koeriersbedrijven in Nederland. Wij garanderen veilige en deadline vriendelijke zendingen op zowel regionale als nationale basis. Daarnaast bestaat ons servicepakket ook uit de afhandeling van eventuele douane gerelateerde formaliteiten. Maak vandaag nog gebruik van de talloze mogelijkheden van HB Logistiek. Wij willen ons dag in dag uit onderscheiden van andere koeriersbedrijven in Nederland en daarbuiten!

Maatwerk voor jouw transport

Koeriersbedrijven krijgen talloze aanvragen met betrekking tot de invulling van het logistieke proces voor bedrijven of particulieren. Iedere aanvraag is anders en bestaat uit andere eisen en wensen van de klant. Als koeriersbedrijf staan wij garant voor de verzorging van zendingen van complete pallets tot spoedzendingen in binnen- en buitenland. Start vandaag nog met ontzorgen en profiteer voortaan van de veelzijdige koeriersdienstendiensten Nederland en internationaal van HB Logistiek. Ook als je zelf reeds in het bezit bent van een vracht- of aanhangwagen zijn er mogelijkheden. Welke dit zijn ontdek je online!

Koerier bestellen? Kom in contact

HB Logistiek is één van de koeriersbedrijven in Weert. Met behulp van ons uitgebreide dienstenpakket en maatwerk willen wij uitgroeien tot een van de meest succesvolle koeriersbedrijven van Nederland. Ons dienstenpakket is door de jaren heen sterk ontwikkelt en bestaat inmiddels onder andere uit: Pallettransport, Next Day delivery en internationaal bezorgen. In combinatie met ons uitgebreide wagenpark hebben wij de ambitie om iedere zending een succes te laten worden.

HB Logistiek biedt jou en je onderneming graag de nodige voordelen en staan garant voor onze beloftes. We kennen het belang van een goede afhandeling van jouw zending. HB Logistiek als jouw visitekaartje? Ontdek wat een samenwerking voor jou kan opleveren. Kom in contact met behulp van onze online contactpagina!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op