Schakel een snel koerier van HB Logistiek in!

Wij als koeriersbedrijf weten als geen ander dat tijd van groot belang is wanneer het neerkomt op het leveren van een zending. Wij streven er dan ook naar om iedere zending, zowel nationaal als internationaal, de best mogelijke afhandeling te geven. Dit doen wij onder andere met onze snel koerier. Kies voor onze snel koeriersdienst en ervaar de uitstekende service die wij bieden. 

Snel koerier voor alle diensten 

Als goederenvervoer en koeriersdienst bedrijf beschikken we over een paar dagelijkse routes. Onze klanten komen hierdoor vaak met dezelfde snel koerier in contact wanneer ze kiezen voor een snel koeriersdienst. Via deze weg proberen wij een optimale klantenrelatie met onze terugkerend klanten op te bouwen, die wij dan ook voorzien van een maatwerk snel koeriersdienst. Het is dus ook zeker mogelijk een snel koeriersdienst te combineren met een van onze anderen diensten. Kies je voor een snel koerier dan kies je voor HB Logistiek. 

Landelijke dekking voor transport

Wij kunnen vrijwel iedere aanvraag van snel koeriersdienst bezorgen. Kies je voor onze kerstpakket bezorgen dienst, onze koeriersdienst internationaal of onze just in time delivery? Onze snel koerier zal er hoe dan ook voor zorgen dat jouw zending op de juiste locatie en het juiste moment geleverd wordt. Dit doen wij vanuit ons wagenpark gevestigd in Weert. Vanuit hier is onze snel koerier binnen no time bij onze klant om de levering op te halen. 

Neem contact op met HB Logistiek

Wij van HB Logistiek zijn enorm flexibel. Niet alleen als het gaat om onze communicatie waarbij we 24/7 bereikbaar zijn, ook in onze maatwerk diensten. Heb jij een specifieke opdracht en wil je de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan contact met ons op! Wij zullen jou zo goed mogelijk ondersteunen in het koerierstraject zodat je dienst precies wordt uitgevoerd zoals gewenst, met een snel koeriersdienst. 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op