Transportbedrijven Weert

HB Logistiek opereert als transportbedrijf op zowel nationaal als internationaal niveau. Of het nu zendingen mét of zonder spoed betreft, de zorg en toewijding van HB Logistiek zal altijd hetzelfde zijn. Met onze zorgvuldige en maatwerk aanpak kunnen we ervoor zorgen dat we ons kunnen onderscheiden van andere transportbedrijven uit regio Weert. Wij staan garant voor de veilige en betrouwbare afhandeling van zendingen in binnen- en buitenland. Daarnaast zorgen we er tevens voor dat de afhandeling van eventuele (douane) formaliteiten tijdig geregeld wordt. Kom vandaag nog in contact met HB Logistiek, hét allround transportbedrijf van Weert!

Transport op maat

Als transportbedrijf krijg je te maken met tal van verschillende aanvragen. Iedere logistieke aanvraag is anders en vraagt zodoende om een andere invulling. HB Logistiek opereert als transportbedrijf vanuit Weert en ziet het als een uitdaging om telkens weer te kunnen voorzien in de aanvraag van de klant. Als transportbedrijf voorzien we in tal van verschillende transportdiensten. Denk hierbij aan de verzending van pallets, spoedzendingen in zowel binnen- als buitenland en ook de transport van kerstpakketten behoort tot ons dienstenpakket. Je kunt vandaag nog starten met het ontzorgen door gebruik te maken van onze diensten. Ben je zelf in het bezit van een vracht- of aanhangwagen? Ook dan denken wij graag met je mee!

Transportbedrijven in Weert? Raadpleeg HB Logistiek!

Als transportbedrijf uit Weert hebben we de afgelopen jaren een mooie groei mogen realiseren. Met behulp van ons uitgebreide dienstenpakket in combinatie met ons wagenpark willen we echter blijven groeien als allround koeriersdienst. HB Logistiek gaat door waar andere transportbedrijven uit Weert ophouden. Jou en je onderneming succes bieden middels onze logistieke diensten is waar we naar streven. Wij staan garant voor onze beloftes en opereren graag als het visitekaartje van jouw onderneming. Benieuwd of er mogelijkheden zijn om tot een samenwerking te komen? Kom dan vandaag nog in contact met HB Logistiek.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op