Sneltransport

Bij sneltransport is het belangrijk dat er zo snel mogelijk gehandeld wordt en dat de zending op een zo'n veilig mogelijke wijze wordt getransporteerd. HB Logistiek brengt je zending van A naar B zonder tussenkomst van anderen. Erg efficiënt dus!

Ervaren koeriersdienst in Limburg

We hebben al meer dan 17 jaar ervaring als koeriersdienst en we krijgen dagelijks aanvragen voor sneltransport binnen. We maken daarin geen onderscheid in aanvragen op nationaal of internationaal gebied. Onze ervaren koeriers kennen de Europese wegen goed en rijden via de meest effectieve route van A naar B. Dagelijks leveren we koeriersdiensten en vormen van sneltransport in de Benelux, Duitsland en verder geheel Europa. Ons netwerk stelt ons in staat om hier snel in te handelen.

Specifiek (snel)transport

Het maakt niet uit welke zending je hebt, wij zorgen dat deze op tijd en veilig op de juiste locatie aankomt. Of je nou een heel pallet wilt vervoeren of een enveloppe, HB Logistiek regelt het voor jou. Sneltransport wordt vaak aangevraagd voor fragiele zendingen, vertrouwelijke documenten en fixed tijden om te laden en te lossen. Het voelt voor jou misschien als stress, maar wij zijn deze zendingen gewend en je kunt je opdracht dus met een gerust hart plaatsen.

Vraag je offerte aan

Je kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen, maar door het maken van een belletje kunnen wij je nog sneller van dienst zijn. Zeker bij de noodzaak van sneltransport. HB Logistiek kan er voor zorgen dat met sneltransport binnen Nederland de zending op dezelfde dag nog aankomt bij de klant. Fijn voor jou als organisatie en voor je klant.

Wil je vandaag nog je zending laten aankomen op de plaats van bestemming? Neem dan snel contact met ons op.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op