Transportbedrijf Brabant

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en professionele aanbieder van transport? HB Logistiek is het transportbedrijf in omgeving Brabant dat alle denkbare koeriersdiensten voor zijn rekening kan nemen. HB Logistiek haar koerierdiensten opereren vanuit Weert in Limburg en verzorgen vanuit hier allerlei diverse zendingen. Stop vandaag nog met het eindeloos zoeken naar transportbedrijven uit Brabant, HB Logistiek is de oplossing!

Transportbedrijf regio Brabant voor transport?

HB Logistiek is als transportbedrijf gevestigd in Limburg maar draagt desondanks ook gewoon zorg voor zendingen in de regio Brabant. HB Logistiek is namelijk zowel op nationaal als internationaal niveau actief. Wij bieden invulling aan diverse vormen van transport waaronder spoedzendingen, kleintransport en pallet transport. Telkens is het ons doel om ervoor te zorgen dat zendingen op de juiste tijd en plaats van bestemming terecht komen. Hierbij maakt het niet uit of je gebruik wenst te maken van nationale of internationale zendingen.

Betrouwen en ervaren transporteurs

HB Logistiek heeft de beschikking over ervaren koeriers die representatief zijn en zorgen voor een succesvolle afhandeling van iedere levering. Doordat onze koeriers beschikken over kennis met betrekking tot de meest praktische routes worden obstakels vermeden en wordt een snelle en efficiënte afhandeling van de zending mogelijk gemaakt. Daarnaast kunnen we ons onderscheiden middels onze persoonlijke aanpak. Middels onze bereikbaarheid en inzetbaarheid streven we ernaar om datgene te bieden waarnaar jij op zoek bent. HB Logistiek is de beste keus wanneer het gaat om transportbedrijven in regio Brabant.

Kom in contact met transportbedrijf regio Brabant!

Met tal van verschillende transportbedrijven in regio Brabant begrijpen we dat het lastig is om een keuze te maken. Indien je graag de beschikking hebt over meer informatie met betrekking tot een zending kun je snel en eenvoudig contact met ons opnemen. Dit is mogelijk door middel van de online contactpagina. We zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op