Jouw zending in handen van onze pakketbezorger

HB Logistiek is een betrouwbaar koeriersbedrijf die zorg draagt voor het leveren van pakketten en zendingen. Onze pakketbezorgers staan er om bekend dat ze pakketten ophalen zowel als leveren bij de daarvoor bedoelde bestemming binnen een mum van tijd. Kies je voor een koeriersdienst, dan kies je voor een pakketbezorger van HB Logistiek!

Met onze pakketbezorgers een snelle zending

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise van ons team pakketbezorgers, hebben we door de jaren heen een heel netwerk aan tijdbesparende routes verzameld. Het is dan ook een feit dat wij van HB Logistiek een snelle zending verzekeren afhankelijk van voor welke dienst je kiest. We staan klaar voor zowel opdrachten binnen de BeNeLux als in anderen gebieden binnen Europa. Waar andere postleveringen tekort schieten, bieden onze pakketbezorgers de mogelijkheid om deze grenzen te verleggen. Zo bezorgen onze pakketbezorgers niet alleen binnen 24 uur, maar is het ook mogelijk je pakket nog dezelfde dag te laten bezorgen. We gaan de uitdaging aan om jou een zo goed mogelijke koerierservaring te bieden. Zo bouwen we graag een netwerk van tevreden en herhalende klanten op!

Pakketbezorger: ook voor in de weekenden

Wij als koeriersbedrijf bieden vele verschillende diensten aan. Deze diensten worden uiteraard op maat gemaakt zodat je als klant krijgt waarvoor je betaald. Heb jij een pakketbezorger in het weekend nodig? Dan  ben je bij HB Logistiek aan het juiste adres. Het is mogelijk je pakket te verzenden op iedere mogelijk moment, dus ook in de weekenden!

Onze pakketbezorgers leveren met spoed

Heb jij een spoedgeval en heb je snel en zonder problemen een pakketbezorger nodig? Neem dan contact op met HB Logistiek. Wij staan klaar om je aanvraag in behandeling te nemen, ook wanneer dit betekent dat onze pakketbezorger vandaag nog jouw kant op moet komen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere periodieke diensten van ons af te nemen, zoals bijvoorbeeld een bakkerij of bloemist die wekelijks te maken krijgt met een herhaaldelijke zending. 

Kies voor kwaliteit met een van onze pakketbezorgers

Ons team bestaat uit vakbekwame pakketbezorgers die ieder een passie hebben voor de transportbranche. Deze passie en toewijding heeft ons gebracht naar het punt waar wij vandaag de dag staan, een betrouwbare koeriersdienst die ter beschikking is van een enorm wagenpark. Dankzij dit wagenpark zijn wij in staat om in te spelen op ieders aanvraag en logistieke dienst. Het is dan ook niet voor niets dat wij 24/7 bereikbaar zijn. Dit is de service die wij aan onze klanten willen bieden. Betrouwbaar en snel!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op