Transport België

HB Logistiek is door de jaren heen uitgegroeid tot een gespecialiseerde transporteur op het gebied van het uitvoeren van internationaal transport. Zo verzorgen we inmiddels het transport van en naar tal van verschillende bestemmingen verspreidt door Europa. Het maakt voor HB Logistiek niet uit of het nu nationale of internationale zendingen betreft. Van pakketten tot pallets en van zware ladingen als machines, noem het maar op en HB Logistiek staat garant! Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor Transport naar België? Ontdek dan onze meest bezochte locaties en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden van HB Logistiek!

Transport naar België – Bekijk onze locaties

HB Logistiek is met haar zendingen met regelmaat terug te vinden in België. Het transport in België hoort zodoende ook tot één van onze veel bezochte locaties. Ter indicatie van de locaties waar HB Logistiek zoal komt, geven we hieronder een overzicht weer van al onze locaties die gerelateerd zijn aan transport in België:

Antwerpen (Anvers) Antwerpen | Limburg (Limbourg) Hasselt | Oost-Vlaanderen (Flandre-Orientale) Gent | Vlaams-Brabant (Brabant flamand) Leuven | West-Vlaanderen (Flandre-Occidentale) Brugge | Waals-Brabant (Brabant wallon) Waver (Wavre) | Henegouwen (Hainaut) Bergen (Mons) | Luik (Liège/Lüttich) Luik (Liège) | Luxemburg (Luxembourg) Aarlen (Arlon) | Namen (Namur) Namen (Namur).

Bovenstaande locaties kunnen in de toekomst logischerwijs nog altijd worden uitgebreid. Vanwege het uitgebreide wagenpark van HB Logistiek kunnen we voor vrijwel iedere zending een geschikt voertuig ter beschikking stellen.

Transport België? HB Logistiek voor internationaal transport!

Benieuwd welke mogelijkheden er zoal zijn op het gebied van transport naar België? Neem dan eens contact op met HB Logistiek. Dit is snel en eenvoudig mogelijk per telefoon of mail. Ook kun je ervoor kiezen om onze online contactpagina te raadplegen. Vervolgens kunnen we gedurende een contactmoment al jouw mogelijkheden geheel vrijblijvend bespreken.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op