Same day delivery

Het komt steeds vaker voor. Producten die vóór 23:59 besteld worden, zijn de volgende dag in huis dankzij een koeriersbedrijf. Voor veel bedrijven begint dit steeds meer een vaste standaard te worden. Vandaar dat er tegenwoordig met veelvoud geïnvesteerd wordt in het zogeheten same day delivery. Dit houdt in dat producten die vandaag besteld worden, dezelfde dag nog thuis geleverd worden. Steeds meer bedrijven voorzien in deze service. Op deze wijze wordt ingespeeld op de steeds sterker toenemende service verwachtingen die consumenten hebben ten opzichte van webwinkels.

Same day delivery – mogelijk dankzij ons koeriersbedrijf!

Het hanteren van same day delivery is uitermate geschikt voor mensen die met regelmaat last minute hun zaken regelen. Je hoeft niet lang op je bestelling te wachten. En wanneer je in de avond een feestje hebt en in de ochtend nog niet over een passende outfit beschikt, kun je dit middels same day delivery eenvoudig oplossen. Koeriersbedrijf HB Logistiek doet er alles aan om op een zo goed mogelijke wijze te voorzien in same day delivery. Samen met ons wagenpark doen we ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk te kunnen laten bezorgen. Zodoende gaat ons koeriersbedrijf verder waar andere stoppen!

De cut-off tijden bij same day delivery

Een logisch gevolg bij same day delivery zijn de zogeheten cut-off tijden die veel eerder liggen dan bij reguliere zendingen. Dit valt echter logisch te verklaren. Als koeriersbedrijf hebben we namelijk wel recht op voldoende tijd om de pakketten op de juiste plek te krijgen. HB Logistiek is snel, maar het moet allemaal wel realistisch en bovendien veilig blijven. Daarom wordt er door ons een vast tijdstip aangehouden als cut-off tijd. Dit houdt dus in dat bestellingen die vóór dit tijdstip binnenkomen, gebruik kunnen maken van same day delivery. Binnen deze cut-off tijd dien je ook rekening te houden met tijd die benodigd is voor het verzamelen en inpakken van jouw bestelling. Net als bij express levering geldt dat er voor same day delivery hogere verzendbedragen in rekening worden gebracht. Meer weten over same day delivery? Neem dan contact op met HB Logistiek!

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op