Sneltransport dankzij onze spoedkoerier

HB Logistiek zorgt ervoor dat jouw zending normaliter binnen 45 minuten opgehaald wordt alvorens die direct naar de plek van bestemming getransporteerd zal worden. HB Logistiek heeft hierbij het streven om iedere zending, binnen- en buitenlands, met de meest optimale aandacht af te handelen. Wij staan 24/7 garant voor deze manier van dienstverlening. Ook is HB Logistiek als transportbedrijf flexibel wat betreft aanvullende wensen en diensten. Bij mogelijke calamiteiten wordt er door HB Logistiek direct een vervangende spoedkoerier gestuurd die het sneltransport kan overnemen.

Onze spoedkoerier - óók geschikt voor standaard routes!

HB Logistiek beschikt inmiddels ook over enkele diverse dagelijkse routes. Mede hierdoor komen diverse klanten met regelmaat dezelfde (snel)koerier in contact. Op deze manier probeert HB Logistiek een optimale klantenrelatie op te bouwen om ook in de toekomst klanten te blijven voorzien van ons allround maatwerk. Veel klanten zijn je voorgegaan, informeer je geheel gratis en vrijblijvend voor meer informatie over de aanpak van ons transportbedrijf.

Onze specials met betrekking tot sneltransport

Dankzij de landelijke dekking van ons team transporteurs kan HB Logistiek vrijwel iedere aanvraag, met of zonder spoed, bezorgen. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om kerstpakketten, palletvervoer of aangetekende documenten. Wij zorgen ervoor dat jouw zending geheel correct bij de ontvanger geleverd wordt. Door de jaren heen hebben we al talloze opdrachten mogen voltooien. Nationaal of internationaal, bij HB Logistiek kan het allemaal!

Communiceer specifieke wensen

HB Logistiek is uiterst flexibel wanneer het aankomt op de wensen van haar klant. Communiceer jouw specifieke wensen met onze snelkoerier en wij maken deze vervolgens realiseerbaar. Heb je interesse of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent jouw situatie? Aarzel niet en neem snel en eenvoudig contact met ons op door middel van de online contactpagina.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op