Koeriersbedrijf in Brabant?

Ben je zoekende naar een koeriersbedrijf in de regio Brabant? In dat geval kunnen we je garanderen dat je bij HB Logistiek aan het juiste adres bent. Door middel van ons uitgebreide netwerk en veelzijdige koeriers die zowel nationaal als internationaal actief zijn, kan HB Logistiek met recht gezien worden als een flexibele partner tijdens koeriersdiensten. Deze koeriersdiensten bij HB Logistiek vallen te onderscheiden in diverse categorieën. Kom vandaag nog in contact met HB Logistiek en ervaar onze Just In Time Delivery of één van onze andere courier services in regio Brabant.

Stop met zoeken naar koeriersbedrijven in Brabant!

Dus, je bent op zoek naar koeriersbedrijven in Brabant? Een koeriersdienst die je zending ten alle tijden adequaat, snel en zonder problemen afhandelt tegen een betaalbare prijs? Stop dan met zoeken, HB Logistiek heeft het namelijk allemaal. HB Logistiek is actief als koeriersbedrijf in de regio Brabant. Vanuit hier transporteren we inmiddels al enkele jaren zendingen van A naar B. Doordat we dit dagelijks doen beschikken we zodoende ook over de nodige vakkennis. Het maakt op deze manier niet uit of jouw zending op nationaal of internationaal niveau dient plaats te vinden. HB Logistiek staat gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week garant voor de beste denkbare zorg!

Bespreek jouw mogelijkheden met HB Logistiek

Binnen de transport is iedere situatie anders. Doordat we beschikken over jarenlange ervaring en een enorm uitgebreid netwerk, kan HB Logistiek, als koeriersbedrijf in de regio Brabant, uiterst flexibel te werk gaan. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend en kosteloos contact met ons op. Dit is mogelijk via onze online contactpagina of per mail of telefoon. Gedurende ons eerste contactmoment bespreekt HB Logistiek wat we voor jou kunnen betekenen en wat jouw wensen zoal zijn. Wij gaan graag verder waar andere koeriersbedrijven in Brabant ophouden.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op