Koerier inhuren bij HB Logistiek

Er zijn in Nederland, maar ook België en Duitsland verschillende koeriersbedrijven te vinden. Kies je voor HB Logistiek om een koerier in te huren? Dan kies je voor een flexibele partner met diverse koeriersdiensten zoals ADR/gevaarlijke stoffen, webshop distributie of overnight delivery. Een koerier inhuren doe je bij HB Logistiek!

Koerier inhuren vanuit Weert

Wil je een koerier inhuren? HB Logistiek werkt vanuit Weert. Als specialist in maatwerk diensten weten wij onze klanten altijd te voorzien van een passende oplossing. Het maakt niet uit of het om een regionale, nationale of internationale zending gaat. Onze ervaren koeriers weten de meeste efficiënte routes te kiezen waardoor jouw zending snel en veilig op bestemming komen. Dankzij onze 24/7 bereikbaarheid zijn wij een uitstekende partner om een koerier in te huren. Wij staan altijd en overal klaar voor alle aanvragen!

Spoedgeval? Koerier inhuren bij HB Logistiek

HB Logistiek is de partner wanneer je een koerier wilt inhuren met spoed. Wij hebben namelijk al veel spoedopdrachten verwerkt, zowel nationaal als internationaal. Wil jij graag een koerier inhuren voor een zending met de bestemming Italië of Frankrijk? Dan staan onze deskundige koeriers voor jou klaar. Wij bespreken je wensen betreft een koerier inhuren en zorgen ervoor dat de zending op het juiste tijdstip geleverd wordt. 

Altijd maatwerk koeriersopdrachten 

Iedere klant heeft zijn eigen verwachtingen en wensen wanneer het aankomt op een koerier inhuren. Daarom zijn wij als koeriersbedrijf super flexibel. Wij passen ons aan aan de wens van de klant. Dit is dan ook de reden waarom we altijd maatwerk bij een koerier inhuren aanbieden, geen enkele aanvraag is namelijk hetzelfde. Hierbij staat persoonlijk contact natuurlijk voorop. Zo weten wij wat de verwachtingen van de klant zijn en weet de klant precies waar hij aan toe is wanneer hij via ons een koerier inhuurt. 

Ben je benieuwd naar onze koerierdiensten en wil jij graag een koerier inhuren van HB Logistiek? Dan kan je contact met ons opnemen via de mail of de contactpagina. 

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op