Vrachtwagen huren met chauffeur

Als onderdeel van de transport- en koeriersdiensten van HBlogistiek bieden wij ook de mogelijkheid om een vrachtwagen te huren met chauffeur. Ook is het mogelijk om een koerier met vrachtwagenrijbewijs in te huren voor een spoedrit. Daarnaast bieden we de mogelijkheid enkel een vrachtwagenchauffeur in te huren per dag(deel) als er bijvoorbeeld tijdelijk piekdrukte in het het transport voor je organisatie ontstaat.

specificaties vrachtwagen huren met chauffeur

Vrachtwagen met chauffeur huren

Als koeriersdienst welke ook grotere partijen goederen met spoed kan bezorgen in heel Europa beschikken wij uiteraard ook over een vrachtwagen voor dergelijk spoedtransport. Deze vrachtwagen is uiteraard niet enkel geschikt voor spoedzendingen maar kan ook per uur, rit of dagdeel gehuurd worden. Let wel: huur van de vrachtwagen is altijd 'huren met chauffeur.' De inzet van onze vrachtwagen en chauffeur kan bij de juiste rit en hoeveelheid veel werk uit handen nemen en ook tijd besparen.

Mogelijheden vrachtauto met chauffeur

  • Per rit, boven een rit van 150 km is prijs per km ook bespreekbaar.
  • Vrachtwagen inclusief chauffeur per uur, per dagdeel of een complete dag.
  • Ook in te schakelen als koeriersrit / spoedzending

Specificaties vrachtwagen voor de verhuur

  • Renault D12 240
  • Plaats voor 18 europallets of 14 blok
  • Afmetingen: L 7.28 x B 2.48 x H 2.5
  • Laadvermogen: 6000 kg

Geen tijd om de gehele pagina verder te lezen en wil je snel een vrijblijvende aanbieding opvragen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen voor welke transportopdracht dan ook! Je kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier hier invullen.

Waarom een vrachtauto huren met chauffeur?

Waarom een vrachtwagen met chauffeur huren? Voor de meeste vrachtwagens hebt je een rijbewijs klasse C nodig. Voor vrachtwagens in een vrachtwagen met aanhangwagencombinatie ( truck en trailer ) heb je zelfs een rijbewijs klasse C+E nodig. Bovendien laten de meeste verhuurbedrijven alleen ervaren chauffeurs toe om hun vrachtwagenste huren. Dit is vaak het geval bij de verhuur van vrachtwagens aan bedrijven. Als het laadgewicht van de vrachtwagen die je gaat huren een bepaald gewicht overschrijdt, heb je daarnaast nog een speciaal chauffeursdiploma nodig. In een vrachtauto rijden is dus niet voor iedereen weggelegd en je moet over de juiste papieren beschikken. Vandaar dat een vrachtwagen vrijwel altijd inclusief ervaren chauffeur wordt verhuurd.

Enkel een vrachtwagenchauffeur inhuren kan ook een optie zijn

Het kan ook voorkomen dat je bedrijf enkele grotere nationale of internationale ritten hebt die gereden moeten worden. Denk dan aan goederenvervoer, inrichting; meubels of wellicht zelfs machines of schadelijke stoffen al dan niet gecombineerd met het rijden van (spoed)routes? Onze opdrachtgevers hebben vaak niet voldoende ritten om zelf een vrachtwagenchauffeur fulltime in dienst nemen maar deze bedrijven beschikken zelf wel over een vrachtwagen. Ook worden de vrachtwagenchauffeurs van HB logistiek regelmatig ingeschakeld als hun huidige chauffeur ziek is of in gevallen van tijdlijke piekdrukte. Wat de situatie ook moge zijn; als je een vrachtwagenchauffeur moet inhuren, heeft HBlogistiek er verschillende klaarstaan.

Goed om te weten is dat wij enkel professionele en ervaren vrachtwagenchauffeurs verhuren. Ook zijn onze chauffeurs op korte termijn beschikbaar en kunnen zodoende snel worden ingehuurd. Een belangrijk voordeel van een vrachtwagen chauffeur inhuren via HBlogistiek ( al dat niet gecombineerd met huren van de vrachtwagen ), is dat je geen afname verplichting hebt. M.a.w. je bent dus niet verplicht er een in te huren; de vrachtautochauffeur werkt enkel wanneer je hem nodig hebt. Op rustigere momenten heb je er dan ook geen personeelskosten aan.

Samenwerking voor de langere termijn?

Samenwerken met HB logistiek als je transportpartner of koerierservice kan je bedrijf veel voordelen opleveren. We leveren (spoed)verzendingsdiensten en zorgen desgewenst voor klantcontact aangaande het transport. Het maakt daarbij niet uit of je op incidentele, periodieke of structurele basis een vrachtwagenchauffeur of koerier zoekt. Wij bezorgen je goederen met ons wagenpark door geheel Nederland maar ook internationaal. Dit kan mét of zonder spoed. We zorgen ervoor dat je regionale en (inter)nationale zendingen veilig en tijdig op afgesproken plaats bezorgd worden. We bieden desgewenst maatwerk voor de logistieke behoeften van onze opdrachtgevers zowel regionaal als (inter)nationaal. Dagelijks gaan onze vrachtwagenchauffeurs de weg op om allerhande goederen af te leveren. Ook jouw organisatie helpen we graag aan een ervaren vrachtwagenchauffeur. Als vanzelfsprekend beschikt onze vrachtwagenchauffeur over een C of CE rijbewijs, Code95 en bestuurderspas. Goed om te weten verder : een via ons ingeschakelde vrachtwagenchauffeur beheerst zowel de de Nederlandse taal en de Engelse taal goed. Zo fungeren we ook deels als je visitekaartje en zorgen dat je goederen volgens afspraak en wens bij je klanten worden geleverd of worden opgehaald.

Graag ontzorgen wij je organisatie in alle facetten en gaan graag een relatie aan waar er wordt gekeken naar jullie behoefte op de korte en de lange termijn!

Meer informatie of snel een vrijblijvend voorstel?
Eén telefoontje is bij HBlogistiek al voldoende om een opdracht te plaatsen. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen voor welke transport of koeriersopdracht dan ook! Je kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier via deze pagina invullen.

Een bestelbus huren met chauffeur ( ook beschikbaar met laadklep ) is ook mogelijk via HBlogistiek. Zie hier onze wagenpark pagina voor alle verhuuropties.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op