HB Logistiek: snel en vertrouwd, ook voor klein transport

HB Logistiek is jóuw allrounder op het gebied van goederenvervoer en koeriersdiensten. Elke zending is waardevol, zo ook klein transport. Ons bedrijf zorgt ervoor dat ook klein transport op snelle, betrouwbare en verantwoordelijke wijze wordt geleverd. Of het nu gaat om next day delivery, just in time delivery of overnight delivery, ook voor je kleine transportzendingen zit je goed bij ons. HB logistiek werkt met zeer ervaren koeriers die je kleine zending afleveren op locatie. Dus wat je ook voor zending hebt, wij dragen zorg dat je pakket op tijd aankomt op de plaats van bestemming en met grote zorgvuldigheid wordt vervoerd.

HB logistiek: ook voor klein transport!

Meestal wordt gedacht dat een koeriersdienst enkel wordt ingehuurd wanneer het om grote zendingen gaat. Niet dus! HB logistiek is ook jóuw vervoerder voor kleine transportopdrachten. Wij zullen je zending met grote zorgvuldigheid transporteren. Het maakt daarbij niet uit of het om een kwetsbare, vertrouwelijke of kostbare zending gaat en of deze in Nederland of internationaal afgeleverd of opgehaald moet worden, wij staan voor je klaar! Ons wagenpark is voorzien van moderne en goed onderhouden voertuigen. Er staat dus altijd wel een caddy of bestelbus klaar voor jouw zending. Uiteraard kijken we welk voertuig het meest passend is op basis van het volume van je zending.

Verantwoordelijk, vertrouwelijk en snel

Je kunt natuurlijk kiezen om je zending met de post te verzenden, zeker als er geen haast achter zit. Toch heeft het onderbrengen van je kleintransport bij HB Logistiek voordelen. Ons klein transportbedrijf werkt enkel met representatieve koeriers, dit wekt vertrouwen bij je klant. De zending wordt tot de deur gebracht, waardoor er een moment van persoonlijk contact is en door ons uitgebreide dienstenpakket kun je kiezen voor snelheid in levering of levering op een specifiek moment. We horen je denken: 'dat zal dan wel de nodige kosten met zich meebrengen?'. Dankzij onze jarenlange ervaring werken we uiterst efficiënt en kunnen we je scherpe prijzen bieden.

Eenmalig of periodiek

Misschien zit je op dit moment in nood en zoek je met spoed een koeriersdienst of misschien ben je op zoek naar continuïteit en wil je je logistiek uitbesteden. HB Logistiek staat voor je klaar, op precies de manier zoals jij ons nodig hebt. Of je nu eenmalig of op periodieke basis gebruik wilt maken van onze kleintransport diensten, bel ons gewoon op en we bespreken samen met jou de optie die het beste bij je past.

HB Logistiek - jouw klein transportbedrijf

  • Representatieve koeriers;
  • Indien gewenst spoedzendingen;
  • Persoonlijk contact;
  • Snel & betrouwbaar;
  • Goed onderhouden & passend vervoer;
  • Scherpe prijzen.

Benieuwd wat HB Logistiek voor jouw kan betekenen in kleintransport? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op