Webshop distributie: HB Logistiek biedt een totaaloplossing

HB Logistiek is jouw partner op het gebied van webshop distributie. Wij kunnen ons helemaal voorstellen dat het spannend is om een deel van je werk uit handen te geven. Daarom stellen we ook voor dat je ons op belt en kijkt hoe het klikt en of je vertrouwen voelt in ons bedrijf. We staan bekend om onze toewijding en accuraatheid. We zullen met de grootste zorg jouw distributie verzorgen, zodat jij je kunt richten op alle andere werkzaamheden die nodig zijn om succesvol te zijn.

Webshop distributie: een uitkomst!

Als webwinkelier ben je op de hoogte van het belang van een correcte logistieke afwikkeling van een aankoop. Een goede afhandeling van de levering kan namelijk resulteren in een mogelijke herhalingsaankoop. Mede daarom investeert HB Logistiek veelvuldig in totaaloplossingen voor webshops. Wij nemen het complete logistieke proces van een webshop voor onze rekening. Naast het verzorgen van het algehele transport en de eventuele opslag bieden we ook nog de mogelijkheid om te fungeren als ophaal- of afgiftepunt voor jouw goederen.

Ervaren koeriers = tevreden klanten

Webshop distributie is een uitkomst wanneer je jouw pakketten tijdig bij je klanten wil laten bezorgen. Daarnaast scheelt het je een hoop tijd en moeite wanneer je de logistieke afwikkeling uitbesteed aan een ervaren koerier.

Heb je een vraag over webshop distributie of over onze andere logistieke diensten? Schroom niet om contact op te nemen. Je kunt ons bellen of je laat jouw contactgegevens achter via het contactformulier. Wij denken graag met je mee om samen tot een passende oplossing te komen. Wil je gelijk een offerte aanvragen? Dat kan hier.

Wij zijn gespecialiseerd in koeriersdiensten naar de Benelux en Duitsland. Andere Europese landen behoren ook tot de mogelijkheden. Vrijblijvende offerte Snel en betrouwbaar 24/7 bereikbaar Next-day delivery Kleinschalige op- en overslag + handling
Mark Bongaerts Directeur / erkend koerier +31 (0)495 769 063 +31 (0)495 769 063
Neem contact op We helpen je graag verder met al je vragen.
ADR Koerier NIWO Koeriersdienst
Een greep uit ons wagenpark Elke koeriersopdracht heeft een meest ideale vervoersmiddel. Ons wagenpark voldoet in 99% van de gevallen voor alle aanvragen die we binnenkrijgen. Bekijk hier een greep uit ons wagenpark :
Zijn we trots op Onze klanten
MC Europe Wulro Kerstpakkettenidee
Maatwerk Bij HBlogistiek staan we elke dag klaar voor onze klanten. Stel dan ook gerust je vraag aan ons, ook als dit eventueel maatwerk betreft. We zijn namelijk in staat om middels een betrouwbaar netwerk van specialisten maatwerk te leveren. 90% van onze opdrachten bestaan uit (spoed)ritten. De andere 10% bestaat uit vaste terugkerende maatwerkopdrachten die verder gaan dan puur een koeriersdienst. Soms komt het namelijk voor dat een type opdracht iets extra's vergt. Zo ook in het geval van één van onze vaste klanten. Een fietsenstallingsmontage bedrijf. Deze hebben besloten om HBlogistiek naast bezorgdienst tevens als montageteam in te schakelen. In tijden van drukte schakelt HBlogistiek namelijk een technisch team in voor deze klant om naast de levering, ook de volledige opbouw en montage op locatie te verzorgen.
Heb je vragen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! Neem contact op